Διεκόπη η μισθοδοσία της Γιάννας Αγγελοπούλου

Διεκόπη η μισθοδοσία της Γιάννας Αγγελοπούλου Facebook Twitter
7

Από τα τέλη Ιανουαρίου του 2013 το ελληνικό δημόσιο σταμάτησε να καταβάλλει μισθοδοσία στη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις υπηρεσίες της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων. Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπ. Εξωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο κατέβαλε μισθό στην κ. Αγγελοπούλου για τον τίτλο που της είχε απονεμηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου του 1998. Την ίδια ημέρα η κ. Αγγελοπούλου είχε στείλει επιστολή στον τότε υπουργό με την οποία ζητούσε να πάψει η μισθοδοσία της, όμως το αίτημα της δεν είχε γίνει δεκτό επειδή δεν υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση.


Τελικά, σήμερα, μετά από τόσα χρόνια και αφού στο μεταξύ η Αγγελοπούλου είχε γνωστοποιήσει ότι θα δίνει τα χρήματα σε ιδρύματα,  το υπουργείο απαντά στην ερώτηση του κ Νικολόπουλου: «Την 31.01.2013 η κυρία Ιωάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έπαυσε να μισθοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν σχετικής δηλώσεώς της, δυνάμει του δεύτερου άρθρου του Ν. 4104/04.01.2013»,

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση για την μη καταβολή μισθοδοσίας, αλλά υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις για περικοπές από παντού.όπως και όποτε βολεύει(είμαι υπέρ των περικοπών στο δημόσιο, αλλά αυτές να ξεκινούν από τα ψηλά και να καταλήγουν στα χαμηλά).