ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2019 | 20:39

Σπίτι

Έχω μονοκατοικια 25 χρονών η οποία δεν έχει καθόλου θέα. Κάτω βρίσκεται η πιλωτή και πάνω το σπίτι. Τί μπορώ να κάνω για να μην βλέπω τους απέναντι γείτονες? Υπάρχει τρόπος να βρω με κάποιο τρόπο θεα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το πρόβλημα σου είναι πολύ απλό και συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους οταν δεν εχουν θέα... Αν δεις απο κατω ολα τα σπίτια εχουν ρόδες μετακινήσε το όπου θες εσύ απλα πρέπει να πάρεις αδεια απ το Δήμο θα παρει καιρό γιατι είναι γραφειοκρατικό το θέμα αλλα μπορείς να βρεις ενα σημείο να βλέπεις δεξια σου το Βολο και αριστερα σου τη Καλαμάτα.
Αν η μονοκατοικία σου έχει μπαλκόνι μπορείς να βάλεις στα κάγκελα μια πέργκολα και να σπείρεις ένα οποιοδηποτε αναρριχώμενο της αρεσκείας σου, ή να βάλεις ένα μπαμπού.Να ομορφύνεις με λίγα λόγια τον χώρο σου και να μην έρχεσαι σε άμεση οπτική επαφή με τους δίπλα ή τους απέναντι. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις γλάστρες με δέντρα. Αν μιλάς απλά για παράθυρο, ότι σου είπε και το troufaki.