ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2018 | 00:12

Η απιστία είναι έγκλημα

Βλέπω κόσμο να περηφανεύεται πως απάτησε επειδή δεν του καθόταν ο άλλος/η, επειδή με τον καιρό βαρέθηκε το κρεβάτι με το ίδιο άτομο, γιατί ήπιε πολύ και έκανε "λάθος" ή απλά γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ων κλπ.Δεν μιλάω για ανθρώπους που έχουν περιπέτειες λίγων ημερών. Μιλάω για ζευγάρια που είναι μαζί εβδομάδες, μήνες ή χρόνια.Πως γίνεται να είσαι σε σχέση και να λες "δεν μου καθόταν" άρα θα τον/ην απατήσω? Αν τα πάντα για εσένα σε μια σχέση είναι το σεξ χώρισε και βρες κάποιον να σε ικανοποιεί. Γιατί πρέπει να "τιμωρείς" τον άλλον και να του καταστρέφεις την ψυχολογία? Χεστ@%με για τις ορμόνες και τις ορέξεις σου, αν δεν γουστάρεις χωρίζεις. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου έχει συναισθήματα και νιώθει πράγματα για εσένα όταν είστε σε σχέση.Τι πάει να πει "είχα πιει και ξέφυγα, ήταν τόσο μανάρι δεν μπορούσα να αντισταθώ"? Αν έπινες και τσακωνόμασταν θα έπρεπε να με μαχαιρώσεις? Αν την έβλεπες superman ενώ ήσουν σκνίπα θα πήδαγες από την ταράτσα?Μαλ#$%ες! Ήθελες να ανοίξεις τα πόδια σου ή να μπεις στα ανοιχτά πόδια και το έκανες. Αν δεν γούσταρες δεν θα έβγαινες με το μανάρι από την αρχή ούτε θα μεθούσες μαζί του/ης.Όταν απιστείς εγκληματείς είτε σου αρέσει είτε όχι, εκτός αν έχει απιστήσει ο άλλος πρώτος/η οπότε παίζεις με το ίδιο νόμισμα (που και πάλι είναι πολύ οριακό). Διαφορετικά δεν σε δικαιολογεί ούτε το ποτό, ούτε η αποχή από το σεξ, ούτε το αν τα έχετε 30 χρόνια. Σε μια σχέση είσαι εσύ και το ταίρι σου. Δύο άνθρωποι δεμένοι με συναισθήματα, για αυτό και λέγεται σχέση. Αν κάτι σε χαλάει το συζητάς και το φτιάχνεις, αν δεν φτιάξει κάνεις υπομονή, αν σου τελειώσει η υπομονή χωρίζεις. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να καλυφθούν οι βρωμιές και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας όσοι απιστείτε.
13
 
 
 
 
σχόλια
Το να στερεις το σεξ στο συντροφο σου δείχνει αντίστοιχα έλλειψη αγάπης και είναι μια μορφή απόρριψης.Αρα αν εσύ τον έχεις απορρίψει πρώτος, μπορείς αλήθεια να μιλάς για απόρριψη όταν σε απατήσει;Οι ερωτικές σχέσεις βασίζονται στο σεξ. Αλλιως είστε φίλοι/συγκάτοικοι.Αν δε νιωθεις αρκετη ερωτικη επιθυμία προς αυτον, τοτε να εχεις το θαρρος να χωρισεις εσυ, οχι να περιμενεις να του ριξεις το φταιξιμο!
Σε μια απιστία μπορεί να φταίνει αυτός που απιστεί, μπορεί να φταίνε και οι δύο πλευρές. Δεν είναι άσπρο-μαύρο οι σχέσεις. Ακόμη κι εάν κάποιος δεν περνάει καλά, συχνά υπάρχουν παράγοντες εξάρτησης (ειδικά σε γάμους). Οικονομικοί, συναισθηματικοί, οικογενειακοί. Δεν ξέρεις πως τα σκάει στον καθέναν.
Ναι σιγουρα.... παντα ο θυτης θα πει το ιδιο , ξερεις δεν ενιωθα καλα , με πιεζες , ειχα πιει, ειχα δει κατι απο σενα και νομιζα οτι δεν με αγαπας.... παντα θα ριξει το φταιξιμο και λιγο στον αλλον.... και αφου δεν ησουν καλα και δεν σε καλυπτε γιατι δεν το κουβενμτιασες με τον ανθρωπο σου, γιατι δεν χωρισες και να πας να βγαλεις τα ματια σου με οποιον θες. Αρα φταις αποκλεισικα εσυ που απατας και ξεφτυλιζεις και τον ανθρωπο σου.... γιατι οι φιλοι*ες του εραστη σου που θα το πει αυριο θα λενε χαχαχαχαχ κοιτα εχει και φωτογραφιες με τον μ...κα στο fb,.,,, ρε το κερατα.....και γελανε!!!
Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να είσαι άπιστος, προφανώς. Και συμφωνώ ότι θα πρέπει να συζητάς. Επειδή όμως είμαι σε μια ηλικία που οι γνωστοί μου έχουν αρχίσει να παίρνουν διαζύγια, έχω καταλάβει ότι πολλές φορές η συζήτηση δεν φέρνει αποτελέσματα. Και για να πάρει κάποιος τη δύναμη να χωρίσει, καταφεύγει στην απιστία. Νομίζω δρα υποσυνείδητα. Ότι σκέφτονται "τώρα που το έκανα αυτό, η κατάσταση δεν σώζεται". Και έτσι τελειώνουν τους -ήδη τελειώμενους για άλλους λόγους- γάμους τους.
Η απιστία είναι άσχημο πράγμα αλλά όχι το μόνο άσχημο. Αυτό όμως που μ' έχει κάνει να σκεφτώ να κάνω έγκλημα είναι όταν μιλάνε για το πόσο τζιζ ή άλλες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες, άτομα που τα κάνουν πρώτοι-πρώτοι.Ε δεν μπορείς να κράζεις αλλά όταν εσύ τα κάνεις να είναι εντάξει! Και μάλιστα να είσαι απόλυτος κριτής των άλλων αλλά εσύ να θεωρείς ότι ορθώς έπραξες.
χαχα κάποιες δεν έχετε καταλάβει ότι η εποχή της Λυσιστράτης έχει περασει ανεπιστρεπτί. Αληθινή ιστορία, σύζυγος είχε να καθίσει στον σύζυγο 5 χρόνια παρακαλώ, με παιδί σε αυτήν περίπου την ηλικία. Μαθαίνει ότι αυτός την απατούσε κανά 6μηνο και έρχισε να οδύρεται δεξιά κι αριστερά για το κακό που τη βρήκε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ