ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2018 | 23:56

η καλυτερη δικαίωση

Το πιο ωραιο ειναι να σε κοροιδευουν και εσυ να το ξερεις..πήγε με αλλον η κοπελα μου και το ηξερα για εναν μηνα περιπου και την κρατουσα να δω που θα φτασει σ αγαπω ελεγε σε θελω αχαχχαχα κ ελεγε εγω κ εγω πολυ...λοιπον της λεω ελα απ το σπιτι μου στις 9 κ ερχεται κ ειχα φέρει γκομενα και μας πέτυχε σχεδον γυμνους το πιο ωραιο ξερετε πιο ειναι;;ο τι αυτη που έφερε ηταν μια πρωην φιλη της που μου την ειχε πεσει και τωρα δν εκαναν παρεα δν γουσταρε η μια την αλλη και τα κανονισα πηγα μαζι της κ ηρθε την καταληλη ωρα στο σπιτι νιώθω ωραιος 23χρονος δαίμονας τωρα κλαίγεται και εγω πηρα το τροπαιο μου την εριξα σαν πατσαβούρα κατω! κ ολα αυτα γιατι εγω οταν εχω μια σχεση δν απαταω ποτε!! φιλακια
16
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ κι έξω, οι άνθρωποι θα σου πουν τι είναι σωστό, τι λάθος, τι κακό, τι καλό, πως θα έπρεπε να νιώθεις και όλα θα τα κρίνουν. Πίστεψε με όμως, αυτά δεν οδηγούν πάντα στο να γίνεις εσύ καλύτερος ή να καταφέρεις κάτι ωφέλιμο για σένα. Αφού εσύ νιώθεις καλύτερα γι αυτό που έκανες, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να δίνεις σημασία στις απόψεις ατόμων που δεν βοηθούν. Αυτή η ανάγκη τους να σου υποδείξουν πόσο λάθος είναι αυτό που έκανες είναι κάτι που αφορά τους ίδιους. Οι άνθρωποι δεν είναι καλοί ή κακοί, πολλά αλλάζουν αναλόγως των περιστάσεων και των εμπειριών που έχουμε, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τα ταμπέλες.
Κι ηρθες εδω να μας πεις τι! Μαλλον οτι εισαι χειροτερος απο εκεινη......Γιατι εκεινη τουλαχιστον, ασε τι εκανε!, αλλα ισως δεν ηθελε να σε πληγωσει ενω εσυ θελησες. Τι κακος που εισαι :(
Ξέρεις τι , εγώ που το διάβασα ολο αυτό κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανες ήταν απλά γιατί είσαι ένας μικρός ανασφαλείς ανρθωπος που απλά τον κερατοσε η δικιά του. Τώρα ας πούμε πως νιώθεις που το προκαλεσες όλο αυτό; Ότι πηρες το αίμα σου πίσω ας πούμε; Είμαι σίγουρη ότι σε μια εβδομάδα μπορεί και ποιο λίγο θα κλαις τη μοίρα σου. Αντί να καθήσεις να το συζητήσεις και να χωρίσεις όπως κάνουν οι περισσότεροι ανρθωποι στον κόσμο, που μια με τον διάλογο μια με λίγο βρησιμο παραπάνω χωρίζεις και πάει και τελείωσε. Εσύ καθήσες και έκανες ότι ποιο χειρότερο θα μπορούσε κανείς να κάνει, ναι μπορεί να σε πλήγωσε πάρα πάρα πολύ, μπορεί αυτή την κοπέλα να την αγάπησες όσο καμία άλλη και γι'αυτό το λόγο την εκδικηθηκες τόσο ωμά αλλά πώς μπορείς να νιώθεις τώρα τοσο περίφημος για αυτό; Κι όχι τίποτα έμπλεξες και μια άκυρη σε όλο αυτό που η κοπέλα δες σας φταίει και πουθενά που εσείς δεν ξέρετε να μιλάτε. Να ξέρεις ότι ένας διάλογος με ή και χωρίς εντάσεις λύνει το 95% του τρέχων προβλήματος. Δοκίμασε το στη προηγούμενη ζωή σου, μη σε δούμε στις ειδήσεις κι εσένα κρίμα είσαι.
Για τρολία μοιάζει αλλά...Συνήθως οι άνθρωποι ζητούν εκδίκηση για να απαλύνουν την ψυχική οδύνη που τους προκάλεσε κάποιος. Αλλα η εκδίκηση δεν είναι ένα πιάτο που τρώγεται ούτε κρύο ούτε ζεστό, δεν τρώγεται γενικά. Αντίθετος συνήθως πυροδοτεί έναν φαύλο κύκλο από επιπρόσθετες πράξεις εκδίκησης. Ξέρεις τη παροιμία: Η εκδίκηση δεν μένει χωρίς εκδίκηση; Ε αυτό. Της έκανες χοντράδα, σκέψου λάσπη που θα φας τώρα στο οικείο περιβάλλον, ενώ αυτή θα βγει λάδι, μόνο εσύ ξέρεις οτι σε κεράτωσε, ενώ εσύ όπου περνάς θα λένε απο πίσω "ο μαλάκας που κεράτωσε την κοπέλα του με την φίλη της." Το να επικεντρώνουμε σκέψεις και την ενεργητικότητά μας στο πώς θα τιμωρήσουμε κάποιον που μας αδίκησε είναι καταστροφικό.Άσε που Μπορεί αλήθεια να είναι κάποιος "ωραίος" αν συσσωρεύει μέσα του μίσος και καταστροφικά αισθήματα;
Είστε και οι τρεις σας σούργελα. Η κοπέλα σου σέ κεράτωσε. Η παλιά της φίλη πήγε σχεδόν μαζί σου και εσύ την εκδικήθηκες σαν κακόβουλη κυράτσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μεγαλώσετε και θα στρώσετε χαρακτήρα.Ως τότε να σκύβεις κάτω από τις πόρτες να μη βρίσκουν τα κέρατα...
Αναρωτιέμαι αν είχες αισθήματα για την κοπέλα... βέβαια κι εγώ κάπως έτσι εκδικούμαι: θέλω να φαίνομαι αναίσθητη και σκληρή, ότι τόσο καιρό υποκρινόμουν κάτι καλό που δεν ήμουν. :) Εσύ όμως δεν έπαιξες απλά τον «κακό», έγινες. Τουλάχιστον, όπως τα λες, είστε αντάξιοι των συμπεριφορών που αλληλοδώσατε.
Η καλύτερη εκδίκηση είναι να δείξεις τέρμα για τέρμα πόσο πληγωθηκες και να αφήσεις τον άλλον με τις τύψεις του. Αν το παίξεις σκληρή θα σου πει τι είχα τι έχασα, όλοι "κακοί" είναι ας συνεχισω να είμαι μαλακας. Επίσης να μην ετεροκαθοριζεσαι. (Οκ πέρα από τις αμπελοφιλοσοφιες μια δυο φορές που πήγα να το παίξω "άγρια"και "δεν με νοιάζει" το αποτέλεσμα ήταν γελοίο, επομένως παραιτήθηκα)
Μαργαρίτα είσαι τέρμα λάθος.Αν ήταν να νοιώσουν τύψεις δε θα έκαναν τη απιστια.Το καλύτερο που μπορείς να κανεις και για τους άλλους αλλά και για σένα είναι αδιαφορία και να προχωρήσεις όσο και αν πονάει.Δεν αξίζουν τα εκάστοτε καθίκια/καρχιες τίποτα.
Μαργαριταρούλα γι' αρχή δεν με λες εκδικητικό άτομο. :) Απλά εκεί στον παροξυσμό του πόνου και της απογοήτευσης θέλω να "χαλάσουν" οι καλές αναμνήσεις και για τον άλλον. Το ότι θα με πονούσε κάτι, είναι κάτι που αν τον ενδιέφερε - κι όχι λόγω τυψεων αλλά λόγω αγάπης - θα το ήξερε γιατί μιλάμε για αρκετά έξυπνα άτομα. Δεν μ' ενδιαφέρουν οι τύψεις του άλλου. Καθόλου όμως. Δεν με αφορούν και μ' ενοχλεί να μου λένε ότι μετάνιωσαν. Δεν γουστάρω. Μου ανεβάζει την πιεση. Γουστάρω την σιωπή από τις αρλούμπες.Ο πόνος μου, δεν είναι για να τον μοιράζομαι με όποιον με πλήγωσε γιατί προφανώς είναι σα να του ζητάω κάτι ενώ θέλω απλά να ξεχάσω. :) Να συνέλθω και να είμαι χαρούμενη και να μην σημαίνει τίποτα πλέον ο άλλος για μένα! Μ' ενδιαφέρει να είμαι εγώ καλά και να νιώθουν όμορφα όσα άτομα έχω στη ζωή μου και εχουν μια καλοσύνη που δεν πάει με ανταλλάγματα,συμφωνιες και όρους για να είναι από πάνω. :)Απλά εκείνη την στιγμή που νιώθω εκδικητική, όταν έρχονται και λένε ότι με ξεχώρισαν κτλ που δεν τα πιστεύουν προφανώς, ή εννοoύν σαν κορόιδο, ε θέλω να νομίζουν ότι κι εγώ τους δούλευα. Δεν θα μπω στην διαδικασία για να πάρω εκδικησεις γιατί δεν θέλουν κόπο, χρόνο και γιατί όντως κάνεις δεν θα μου επιβάλλει το ποια θα είμαι πέρα από εμένα την ίδια.Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες. :)
Τι "έχασαν"; Άμα ήθελαν δεν θα "έχαναν. Άρα δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό αλλά δεν με νοιάζει. Δεν αλλάζει με καμία τύψη ό, τι έκαναν. Δεν νιώθω καλύτερα αν υποφέρουν.Μαθαίνεις απλά όσο κι αν δυσκολεύεσαι να μην υπολογίζεις άτομα που αντικειμενικά φέρθηκαν απάνθρωπα και χυδαία γιατί γεννηθήκαμε για ν' αγαπάμε στην τελική. Απλά δεν είναι όσο εύκολο θα έπρεπε γμτ.
Ισχύει ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι και συμφωνώ και με τους δύο. Απλά προσωπικά δεν μπορώ να δείξω αδιαφορία , εννοώντας ότι θα φανεί το ποσό με επηρέασε ότι έγινε. Τώρα αν κάτσεις και ασχοληθείς παραπάνω Σίμο είναι όντως βλακεία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ