ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2018 | 03:24

ΑΔΕΡΦΙΑ! ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ

Παιδιά μου συμβαίνει κάτι τρελό και δεν ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε για δυο αδέρφια, ο ένας στην ηλικία μου και ο άλλος ένα χρόνο μεγαλύτερος από έμενα και τον αδερφό του φυσικά. Εμένα πάντα μου άρεσε ο μεγαλύτερος μακράν. Σε όλα τα επίπεδα έλεγε και παραέλεγε βρε παιδί μου και ήθελα πολύ να τον έχω αγόρι μου, άλλα αυτός πότε ούτε μάτια. Ο άλλος ο συνομήλικος μου, πάντα με γούσταρε από μικρή ηλικία. Τέλος πάντων με τα πολλά, τώρα στο πανεπιστήμιο ο μικρός-ο συνομήλικος έκανε κίνηση και εγώ φυσικά δεν τον γουστάρω άλλα για μια πρώτη σχέση σκέφτηκα ότι θα ήταν καλός. Και ναι δεν είχα κάνει πότε σχέση σχέση μέχρι τώρα. Τέλος πάντων, δεν τον απορρίπτω ούτε και τον δέχομαι πλήρως όμως το πράγμα το άφησα πολύ και ξέφυγε τελείως. Αυτός δήλωσε ότι έχουμε σχέση και το είπε μέχρι και στην μάνα του, μόνο για να έρθει ο μεγαλύτερος μια εβδομάδα αργότερα και να τα ανατρέψει όλα. Ο μεγαλύτερος δεν ξέρει για τίποτα από την δραστηριότητα που είχα εγώ με τον μικρο του αδερφό. Και ξεκίνησε να με φλερτάρει και να που μου ήρθε η ευκαιρία της ζωής μου, άλλα εγώ τι να πω και να κάνω που ο άλλος πίστευε πως εμείς είχαμε σχέση και τα είχε πει μέχρι και στην μάνα του! Οι φίλες μου με συμβούλεψαν πως αυτό δεν ήταν σωστό να συνεχιστεί και αφού η καρδιά μου δεν τον επιθυμούσε να τον διώξω από την ζωή μου και να αρχίσω να φλερτάρω πίσω τον μεγάλο. Το έκανα, έδιωξα τον μικρο, και δέχτηκα τον μεγάλο, την ίδια μέρα κιόλας που μίλησα με τις φίλες μου. Δεν πήγαινε άλλο το θέμα είχε ξεφύγει και φταίω εννοείται εγώ. Με τα πολλά εγώ τώρα με τον μεγαλύτερο είμαστε περίπου στα μισά να είμαστε τελείως μαζί. Και εδώ πέφτει και η ερώτηση μου, βόμβα μιλάμε, τι θα κάνω εγώ αν πάει και πει στους γονείς του και στον αδερφό του ότι τα έχουμε? Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η αντίδραση του? Λέτε ο μικρός να μιλήσει και να φτάσω στο σημείο να χάσω τον μεγάλο? Λέτε η μάνα να με πάρει με κακό μάτι και να μιλήσει? Βασικά τι σκατά γίνεται? Δεν μπορώ να σταματήσω αυτήν την σχέση γιατί την ήθελα πολύ εδώ και καιρό, μα δεν μπορώ να σταματήσω και αυτές τις σκέψεις από το να μου τριβελίζουν το μυαλό. ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΑΔΕΡΦΟς ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ) Η ΔΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ?
7
 
 
 
 
σχόλια
Από τη στιγμή που έγινε κάτι με τον μικρό αδερφό έκαψες κάθε χαρτί για οτιδήποτε με τον μεγάλο αδερφό. Είναι θέμα ωρών- ημερών να μαθευτεί. Όποτε πρόλαβε να τα πεις όλα όπως ακριβώς έγιναν στον μεγάλο πριν του τα πουν οι άλλοι για να μπορέσεις κατά κάποιον τρόπο να δικαιολογηθείς. Βέβαια οι πιθανότητες να θέλει ο μεγάλος να συνεχίσει μαζί σου είναι απειροελάχιστες. Τώρα επειδή καταλαβαίνω πως είσαι μικρή τα λάθη είναι μεσα στο προγραμμα και ελπίζω το πάθημα να σου γίνει μάθημα.
Το ξερω οτι εχω κανει ενα τεραστιο λαθος που δεν απερριψα τον μικρο κατευθειαν αλλα στην ουσια δεν εχει γινει τιποτα μαζι του, οτι έχουμε πει ειναι απο μηνυματα γιατι σπουδαζω σε αλλη πολη. Και απο την αρχη οταν αρχισε να μου στελνει ο μεγαλος του το ειπα οτι ο αδερφος του με θελει επισης και του ειπα περιπου τι εγινε. Βασικα την μονη λεπτομερεια που αφησα εκτος ειναι οτι ο αδερφος του φανταζονταν σχεση χωρις να υπαρχει. (Η εξομολογουμενη)
Κοιτά για να μη δραματοποιηουμε τα πράγματα μίλησε με το μεγάλο το συντομότερο. Εξήγησε ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Η ειλικρίνεια πάντα εκτιμάται ακόμα σε κάτι τέτοιες άβολες στιγμές. Ίσως τελικά να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όπως τα διαβάσαμε εξ αρχής. Τώρα όσο για τη μαμα του δεν είναι αυτό το πρόβλημα το βλέπεις μετά.Σε κάποιες ηλικίες κάποια λάθη χαρακτηρίζονται ως ανωριμοτητες.Αυτό που έγινε νομίζω πως ήταν μόνο ανώριμο από μέρους σου και δε χρειάζεται να δίνεις άλλες προεκτάσεις.
WendyWendy σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου. Θα μιλησω στον μεγαλυτερο αδεφο και θα ξεκαθαρισω τα πράγματα τελειως και εχεις ενα δικαιο για την μητέρα. Σε ευχαριστω και παλι!