ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2018 | 17:41

Βοήθεια, επείγον!

Τσακωνομουν με κάποιον ανταλλάσσοντας σχόλια κάτω από ένα βίντεο στο YouTube, και μου είπε: "Έχεις φύγει ήδη για reddit για να βρεθεί η ταυτότητα σου και να πέσει doxx." Tι εννοούσε;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ήθελα να ξερα τι το τόσο σοβαρό ήταν αυτό που σκέφτηκε να σε απειλήσει με τέτοιο τρόπο. Ας του έλεγες κι εσύ για την δίωξη η.ε να δούμε τι θα είχε να σου πει.Από όπου και να το πιάσεις δεν αξίζει.
βασικά μόνο το 2-step verification σε σώζει κάπως (αν δεν υπάρχει μια Ά φυσική πρόσβαση στον Η/Υ σου) τα υπόλοιπα παραβιάζονται. Ωστόσο γιατί να αφιερώσει κάποιος που έχει τις απαιτούμενες γνώσεις (και είναι κακόβουλος), τόσο πολύ χρόνο και κόπο για να έχει πρόσβαση στο email σου. Σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει που θα του αποφέρουν κάποιο κέρδος.
Να φανταστώ δεν σκέφτηκες να το googlάρεις ε; Τεσπα το googlάρω εγω για εσένα:https://el.wikipedia.org/wiki/DoxingΤο reddit είναι ένα μεγάλο-ευρείας θεματολογίας forum, είπε οτι και καλα θα ζητήσει απο κάποια κοινότητα στο reddit να βρουν τα προσωπικά σου στοιχειά (να σε hackaroun για να βρουν ποιος είσαι) για να σε "ξεφτιλίσουν" (?) για κάτι που είπες στο youtube (?). Δεν ξέρω αν βγάζει καν νόημα αυτό που είπε, μάλλον σε ψαρώνει κανένα 10χρονο. Κι εσένα σου έχουν φύγει τσισάκια χωρίς λόγο. Γενικά γτ κάθεσαι και λογομαχείς με 10χρονα στο internet όμως δεν μας είπες.