ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2018 | 20:53

Τα χειρότερα γενέθλια

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου . Σήμερα μαλώσα με όλους . Είμαι 23 χρονών και πριν 6 μήνες έγινα μαμά ενός υπέροχου αγοριού . Ο άντρας μου τελείωσε το μεταπτυχιακό του πριν Ένα μήνα Κ μπήκε στρατό . Εγώ εκεί δίπλα του σε όλα. Κρατούσα κ κρατάω το μωρό σχεδόν μόνη μου ,με ελάχιστη βοήθεια από τη μαμά μου που γκρινιάζει όταν πηγαίνω εκεί για να με βοηθήσει νε το μωρό Γιατί έχει προτεραιότητα το μωρό του αδερφού μου που μαθαίνω από συγγενείς Πως νε κατηγορεί συνέχεια . Χτες το βράδυ λοιπόν δεν έκλεισα μάτι , το μωρό ήταν ανήσυχο . Ο άντρας μου εκεί , βγαίνει κάθε μεσημέρι κ γυρνάει το πρωί στο στρατόπεδο. Παρόλα αυτά δεν προσφέρθηκε ,όπως πότε άλλωστε να πάρει λίγο το μωρό . Έστω για Ένα τέταρτο να με ξεκουράσει . Τον έβρισα μέσα στα νεύρα μου . Τον είπα ηλίθιο . Το πρωί όμως Τον πήρα τηλέφωνο κ του ζήτησα συγγνώμη, Γιατί όπως του εξήγησα δεν ήθελα τέτοια μέρα να μαστε έτσι . Άλλωστε του είχα ζητήσει από μέρες να πηγαίναμε Σήμερα για φαγητό , κάτι που έχουμε να κάνουμε παρα πολυ καιρό . Όλα καλά μέχρι που γυρνάει κατά τις 3 το μεσημέρι ,κάνει το μπάνιο του όλα καλά . Εγώ ακόμα με Ένα μωρό ανήσυχο στα χέρια . Του ζητάω να έρθει λίγο να τον δούμε , μας χαιρετάει κ μου λέει παω να κοιμηθώ μια ώρα.απογοητεύτηκα , κατέβασα μούτρα . Με ρώτησε τι εχω κ του είπα πως και εγώ είμαι κουρασμένη . Άδικος κόπος , πήγε κοιμήθηκε αφού γκρίνιαξε πρώτα. Όλα αυτά στο σπίτι των γονιών μου γιατί τους περίμενα να τους αφήσω το μωρό κ να πάμε για φαγητό . Γυρνάει η μαμα μου να κρατήσει το μωρό κ παω να τον ξυπνήσω . Τίποτα . Ξανα παω και μου την λέει Γιατί είχα μούτρα . Ξέσπασα , του είπα ότι θα μπορούσε να κρατάει κ εκείνος λίγο το μωρό κ ότι υπάρχουν πατεράδες και πατεράδες. Με είπε ότι είμαι ο χειρότερος άνθρωπος . Την ημέρα των γενεθλίων μου . Η μαμα μου πήρε το μέρος του , άμα ήθελα να μην έκανα λέει παιδι . Το ίδιο και ο μπαμπάς μου που ήρθε αργότερα . Μαλωσα κ μαζί τους . Γυρίσαμε σπίτι μας και του ζήτησα να πάει να κοιμηθεί στον αδερφό του Γιατί μου έλεγε πως το εχω χάσει . Τώρα είμαι μόνη στο σπίτι με το μωρό που μόλις κοίμηση και εχω πλανταξει στο κλάμα ....
5
 
 
 
 
σχόλια
"Να μην έκανες μωρό";;!!Μόνη σου το έκανες; Ο άντρας σου που ήταν;Και κακώς του ζήτησες συγγνώμη, ενώ είχες χίλια δίκια. Εξαίρεση αν αυτός δεν το ήθελε το παιδί, αλλά εσύ επέμενες, ήταν ατύχημα και δεν ήθελες να το ρίξεις και παρόμοιες περιπτώσεις, οπου έβλεπες εξ'αρχής οτι δεν ήταν πολύ θερμός στην ιδέα. Τότε, ναι, έπρεπε να περιμένεις οτι για αυτόν θα ήταν αγγαρεία, και δεν θα ασχολιόταν και πολύ.
Πουλάει και συναισθηματικούς εκβιασμούς ο παλιάνθρωπος.... Εγώ πιστεύω ότι έχεις μπλέξει. Είναι δύσκολη περίοδος τώρα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και ζητά συμβουλευτική από κάποιον ειδικό.
Δεν καταλαβαίνω τη φράση "αν δεν ήθελες παιδί, να μην το έκανες". Και ειδικά από τους γονείς σου... και στην τελική είναι και δικό του παιδί. Δηλαδή τόσο πολύ δεν του κόβει, ή δε νιώθει την ανάγκη να κρατήσει σαν πατέρας το παιδί του; ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένος είναι, ή πόσο κουρασμένη είσαι εσύ. Κανονικά θα έπρεπε να μαλώνετε για το ποιος θα το κρατήσει παραπάνω που λέει ο λόγος. Και σου είπε ότι το έχασες κιόλας, επειδή ζήτησες να σε ξεκουράσει; το ότι τα είπε στα γενέθλιά σου και στο σπίτι σου δεν έχει σημασία. Και σε περίπτωση που διέφερε ο τόπος και ο χρόνος αυτά είναι μαλακίες. Τώρα τι να πω... χρόνια πολλά, καλή δύναμη και πιάστον και μίλα του όμορφα. Αν, λεω ΑΝ, υπάρχει κάποια δικαιολογία στο να είναι έτσι... πρέπει να είναι επειδή ίσως είναι πιο μεγάλος στην ηλικία, δεν είναι 18-19 αφού λες ότι τελείωσε μεταπτυχιακό. Οπότε παίζει να τον ενοχλεί που κοντά στα 30 του (αν μαντεύω καλά), βαράει προσοχές σε κανένα εύελπι που την έχει δει κάπως. Μην του το αναφέρεις. Απλά αυτό πιστεύω ότι παίζει να γίνεται. Σε κάθε περίπτωση, μίλα του όμορφα, έχετε ένα παιδί μαζί που δε φταίει σε τίποτα. Μακάρι να καταλάβει και να μη συνεχίσει έτσι.