Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη Facebook Twitter
4

Δύο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα, ήρθαν στο φως το δημοσιότητας. 

Στις εικόνες που αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Open-Beyond, συγκρατούμενοι του 19χρονου Αλβανού φαίνεται να παραβιάζουν το κελί του και μετά από φραστικές απειλές και ερωτήσεις για το έγκλημα στη Ρόδο, να ασκούν σωματική βία με χαστούκια και κλωτσιές. 

«Ποιος το έκανε;», ακούγονται να τον ρωτούν. «Δεν το έκανα εγώ ρε παιδιά ο άλλος το έκανε», απαντά ο 19χρονος που επιρρίπτει τις ευθύνες στον 21χρονο συγκατηγορούμενό του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου ενώ αυτά τα βίντεο καταδεικνύουν πως η φύλαξη του κρατούμενου ήταν ελλιπής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη σήμερα εξετάζεται η μεταγωγή του σε άλλη φυλακή. 

Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος έδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η κα Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» δήλωσε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

 
 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδημοφιλής άποψη: Όχι, δεν του «έκαναν καλά» οι συγκρατούμενοι του 19χρονου
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν ξέρω τι ισχύει στις φυλακές, αλλά αυτό δείχνει την αξιοπιστία των υπαλλήλων που έκανα τα στραβά μάτια.. Μπορεί να το έκαναν για να πουλήσουν το βίντεο? Να του την είχαν στημένη? Εντελώς τυχαία δεν προστάτεψαν το κελί του? δεν του έχω καμία συμπα΄θεια, απλά είναι λίγο ύποπτο το βίντεο.