ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2018 | 11:47

Συμπαθεια κ έρωτας

Έχω μια ερώτηση βρε παιδιά. Στον έρωτα υπάρχει συμπάθεια? Αν δεν συμπαθεις πολύ κάποιον, επειδή υπάρχει μεγάλο ιδεολογικό χασμα κ δεν τον επέλεγες ποτέ για παρέα σου μπορείς να τον ερωτευτείς?
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λίγο σύνθετο. Ο έρωτας χρειάζεται επικοινωνία. Δυο ελεύθερους ανθρώπους να επικοινωνούν, να αναθεωρούν και να συγκλίνουν. Φυσικά δυο άνθρωποι με διαφορετικό ιδεολογικό υπόβαθρο μπορεί να ερωτευτούν. Χρειάζεται όμως να μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και να συζητούν. Να κάνουν καλή παρέα. Δε χρειάζεται να ενστερνίζεται ο ένας τις απόψεις του άλλου. Πρέπει να μπορούμε να «ακούμε».
Φυσικά και μπορεις να εισαι ερωτευμενος/η αλλά συνηθως η είναι ενθουσιασμός η στην αρχη σε κραταει η ιντριγκα αυτων των διαφορων. Σε βαθος χρονου ομως αυτες οι ιδεολογικες διαφορες αν ειναι μεγαλες θα φανταζουν ακομα και ενοχλητικα -εκνευριστηκα στον αλλο.