ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2018 | 11:21

Να δούμε τί είναι αυτό γιατί νιώθω κι εγώ το ίδιο?

Αν καί πέρασε καιρός... Λίγες φορές διαβάζω όλες τις εξομολογήσεις καί πρώτη φορά νιώθω ότι κάποια με αφορά. Ντρέπομαι αφάνταστα αλλά δεν γίνεται αλλιώς πια.Θα μπορούσες να έρθεις κάτω από το σπίτι μου την Κυριακή στις 20:30.Αν δεν είσαι εκείνος το πολύ πολύ να μη δω κανέναν. Κι εσύ το ίδιο :).Εσύ:https://www.lifo.gr/confessions/view/364083
13
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομα να είναι εκείνος που επιθυμείς Πάντως θα μπορούσες να "χρησιμοποιήσεις" αυτή την εξομολόγηση σαν αφορμή για να στείλεις ένα μήνυμα λέγοντας "είδα αυτό και σε σκέφτηκα ακόμη και αν δεν ήσουν εσύ να ξέρεις ότι …. "(ε καλά να μην γράψω και όλο το μήνυμα εγώ έ?)
Κοίτα τη στήλη τη διαβάζουν χιλιάδες άτομα και το θεωρώ λίγο απιθανο όντως να έχεις πέσει στην περίπτωση να είναι αυτός που ψάχνεις .Όπως και να έχει καλά έκανες και το έγραψες δε χρειάζεται να ντρέπεσαι .Καλά απότελέσματα σου εύχομαι και άμα είναι αυτός περιμένουμε νέα την Κυριάκη :-)
Γι αυτο βρε καλη μου οταν θελουμε να πουμε κατι καλο ειναι να το λεμε στοχευμενα εκει που πρεπει. Αυτο το εδω μονο στον αερα παει και απλα δημιουργει φρουδες ελπιδες σε οσους καιγονται για καποιον.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ