ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2018 | 12:34

Σκηνικό στο ταμείο σούπερ μάρκετ

Βάζω τα πράγματα μου σε σακούλες κρατώντας και άλλες μαζί, δεν μπορώ να πω ότι Αργω κιόλας κάνω ο, τι μπορώ για να τα μαζέψω.. Πίσω από εμένα μια κυρατσα θα την πω όχι κυρία η οποία δεν έχει αρχίσει να περνά τα πράγματα της ακόμα.... Μου λέει!!! "Αντε κοπέλα μου... Πιο γρήγορα..... Όρθια κοιμάσαι...".... Εγώ παθαίνω ένα σοκ γιατί δεν έχω τύχει σε αγενεια ανθρώπου που δεν με γνωρίζει κιόλας. Εκείνα τ δευτερόλεπτα θ ήθελα να είχα το σθενος να της απαντήσω κάτι.. Να υπερασπιστω τον εαυτό μου. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα για τον εαυτό μου που φεύγοντας άρχισα να κλαίω.. Και φεύγοντας αυτή είπε ένα ακόμα "κοιμάται όρθια".... Υπάρχει αγενεια και κακία στον κόσμο είναι γεγονός, όμως θ ήθελα να ήμουν ικανη να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις..
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα τα αδειαζα, θα γύριζα να την κοιτάξω και θα της έλεγα "μαζεψτα εσύ... άντε, ακόμη; Κοιμάσαι όρθια".Επειδή όμως δεν είναι όλοι ετοιμόλογοι, έχε 2-3 ατάκες στην καθαρεύουσα έτοιμες. Κάτι τέτοια τσόκαρα, μαζεύονται αμέσως και κομπλαρουν άσχημα. Είχα μια τέτοια στην πολυκατοικία όταν ήμουν Ελλάδα. Μια φορά της είπε ο άντρας μου "με πιάνεις εξαπινης" κι έπαθε μόνιμο βραχυκύκλωμα. Επί τόπου στροφή και δρόμο χωρίς να βγάλει άχνα.
Την επόμενη φορά γύρνα ,χαμόγελα ,κοίτα την και ξεκινά πιο αργά να μαζεύεις τα πράγμα . Μην βγάλεις κιχ απλά σπάσε της τα νεύρα , αυτοί οι άνθρωποι θέλουν καυυγά , αν απαντήσεις θα τους δώσεις αυτό που θέλουν
Απαράδεκτη η "κυρία"Πρίν παντρευτείς κάποιον/κάποια βάλε τον να δουλέψει σ έναν αργό υπολογιστή και επίσης δές τις αντιδράσεις του σε παρόμοιες καταστάσεις. Θα καταλάβεις πολλά.
Να κλαις γιατί μια ξεκούδουνη ήταν απλά βλαμμένη και αγενής στο ταμείο του super market το θεωρώ υπερβολικό .Πολύ ευαίσθητοι είστε κάποιοι ρε παιδιά και είναι σκληρός ο κόσμος εκεί έξω ,πως θα αντέξετε ???
Κακώς ..Υπάρχουν πολλοί τρόποι άμυνας σε τέτοια φαινομενα .Συνήθως εγώ ειρωνεύομαι ή αν ο άλλος είναι τραγικά μ@λακας βάζω τις φωνές .Κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να μπουν στην θέση τους όταν δεν έχουν ούτε τους στοιχειώδεις τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς .Να σέβεσαι παραπάνω τον εαυτό σου και όταν αδικείσαι να ΑΝΤΙΔΡΑΣ.Και πίστεψέ με αυτό δεν είναι ικανοτητα όπως λες αλλά υποχρέωση προς τον ίδιο σου τον εαυτό .Την επόμενη που θα σου τύχει σε θέλω αλλιώς ;-).Θα νιώσεις καλύτερα trust me .