ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Άντρας πυροβόλησε όχημα, έσπασε δύο άλλα σταθμευμένα και έκαψε 100 πρόβατα λόγω διαφορών

Άντρας πυροβόλησε όχημα, έσπασε δύο άλλα σταθμευμένα και έκαψε 100 πρόβατα λόγω διαφορών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 26χρονου που πυροβόλησε ένα όχημα με τρία άτομα, έσπασε με βαριοπούλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψε 100 πρόβατα λόγω διαφορών. 

Σύμφωνα με το npress.gr, ο δράστης είχε πυροβολήσει προχθές όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, για μικροδιαφορές που είχε μαζί τους για το κυνήγι στην περιοχή. Χθες

Και ο ίδιος λόγος χθες βράδυ τον οδήγησε να βάλει φωτιά σε δύο μαντριά του χωριού, βανδαλίζοντας επίσης δύο σταθμευμένα οχήματα.

Η φωτιά στα μαντριά είχε ως αποτέλεσμα να καούν ζωντανά τουλάχιστον 100 ζώα.

Ο ο 26χρονος δράστης, ο οποίος διαφεύγει της αστυνομίας καθώς κρύβεται στα βουνά της περιοχής, αναζητείται με την κατηγορία κακουργήματος, καθώς τέτοια θεωρείται η ομαδική ζωοκτονία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στη Σκάλα Ναυπακτίας, προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σε δύο ποιμνιοστάσια. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, κατασβήσθηκαν οι πυρκαγιές, ενώ από τις αστυνομικές υπηρεσίες διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια