«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη

«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη Facebook Twitter
6

Την Κυψέλη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και εκεί είχε συνάντηση με μεγάλη θαυμάστριά του που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Το βίντεο με την ενθουσιασμένη κάτοικο της περιοχής έχει γίνει viral.

«Είσαι φοβερός!Τι γκόμενος είσαι!» είπε η νεαρή μητέρα όταν τον συνάντησε. Ο Μητσοτάκης αντέδρασε αμήχανα αλλά ευγενικά, στρέφοντας την προσοχή του στο μωρό της γυναίκας στο καρότσι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά.

«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος. Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά."..."Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες" 'Η δεν πήγε στην Κυψέλη, ή δεν το είπε...Ο Τσίπρας μένει στη Κυψέλη...