ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2018 | 04:10

Αϋπνίες

Μου αρέσει τόσο πολύ να ακούω τη βροχή... Είναι ότι καλύτερο υπάρχει...
12
 
 
 
 
σχόλια
¨Έχουμε και λέμε.. Ετησίως, περίπου 24.000 άτομα σκοτώνονται και άλλα 240.000 τραυματίζονται από χτυπήματα κεραυνών σε όλο τον κόσμο.Ο τυπικός κεραυνός περιέχει 300 εκατομμύρια βολτ ηλεκτρικού δυναμικού και μπορεί να τροφοδοτήσει μια λάμπα των 100 watt για ένα χρόνο.Οι πιθανότητες να μας χτυπήσει κεραυνός, είναι μία στις 600.000 (πολύ καλύτερη απο το τζόκερ)..Αυτοί που επιζούν απο μια ηλεκτρική κένωση τέτοιου τύπου, ακόμα και δεκαετίες μετά το χτύπημα, βιώνουν τις σοβαρές επιπτώσεις…Τα χιλιάδες βολτ που διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα τη στιγμή του χτυπήματος, πολλές φορές προκαλούν μόνιμες καρδιακές βλάβες, και σοβαρές βλάβες στο νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα πολλά θύματα να αναφέρουν απώλεια μνήμης, αδυναμία συγκέντρωσης και αλλαγές στην προσωπικότητά τους.Οπότε..Tο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει κάποιος, είναι προφανώς το να αποφύγει να χτυπηθεί. Γι' αυτό υπάρχει ο κανόνας 30/30, σύμφωνα με τον οποίο, αν βλέποντας μια αστραπή δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις μέχρι το 30 πριν φτάσει ο ήχος σε σένα, τότε πρέπει να μπεις σε ένα κτήριο το συντομότερο και μετά να περιμένεις εκεί μέσα για 30 λεπτά αφού ακούσεις την τελευταία βροντή. Τότε η καταιγίδα θα έχει τελειώσει και έτσι θα έχουμε αποφύγει κάθε πιθανότητα να μπούμε στη λίστα των θυμάτων.Αν είμαστε στο αυτοκίνητο μένουμε μέσα σε αυτό και δεν ακουμπάμε τπτ μεταλλικό. Το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν αγωγός αφού είναι μεταλικό και το ηλεκτρικό πεδίο στο κέντρο του αγωγού είναι 0 θωρακίζοντας έτσι τον χώρο από ηλεκτρικά πεδία. αυτα..Προσοχή στις καταιγίδες στους απανταχού ρομαντικούς λοιπόν!
Χρησιμο το αρθρο που ανεβασες. Θα συνεχισω να κανω οτι μου αρεσει. Δεν με απασχολει το θεμα κινδυνος. Αν με απασχολουσε δεν θα ειχα μηχανη, αυτοκινητο, δεν θα εκανα καταδυσεις, δεν θα ταξιδευα με αεροπλανο, δεν θα εβγαινα αργα τη νυχτα εξω, δεν θα ταξιδευα με αυτοκινητο και ποσα αλλα που στατιστικα ειναι επικινδυνα. Αλλωστε, μια ζωη χωρις κινδυνο, τι αξια θα ειχε;Προτιμω να ζω τη καθε στιγμη οπως μου αρεσει και οτι ειναι να γινει, ας γινει.
⚡⚡⚡⚡⚡Vivere pericolosamente! Viva la revolution! Λευτεριά στην Μπέμπα Πολυμηχανη! Άγιε κάθε φορά, που θα εχει καταιγιδα... θα σε σκέφτομαι, βρε άτιμο πλάσμα.
καλά.. πάρτε τουλάχιστον μαζί καμιά ζακέτα! Γιατί αν γλιτώσεις απο τον χείμαρρο και τον κεραυνό καραδοκεί και η πνευμονία. :PΓια να μην κάνω λόγο και για το τι μπορεί να κουβαλά η βροχή που φέρνει ο Νοτιάς απο την Αφρική και απο την μέση ανατολή..
Εχεις βγει ποτε να περπατησεις στη βροχη; Δοκιμασε το και ελα να γραψεις εντυπωσεις. Μη φοβασαι, δεν προκειται να σε χτυπησει κεραυνος. Ζησε τη ζωη χωρις φοβιες, ειναι τοσο συντομη για να φοβασαι το οτιδηποτε. Το να σε χτυπησει κεραυνος ενω περπατας μεσα στη πολη δεν προκειται να συμβει. Το κανω χρονια.
καλά δεν το είπα για να σε πικάρω χαλάρωσε,ειναι ρομαντικό οκ άλλα γενικά σε έντονη βροχόπτωση να αποφεύγεις αλάνες, γήπεδα, μεγάλους φλατ δρόμους η πιθανότητα να την φας κατακούτελα είναι πολύ πιο μεγάλη απ'οσο πιστεύεις.