ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 20:43

Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;;

Χτες έκατσα με την κοπέλα μου να δω τηλεόραση και είχε το next top model και το είδαμε μαζί. Σε μια φάση μου ξέφυγε και είπα δυνατά ""πω πω τι κωλ...ρα είναι αυτή χριστέ μου"". Με το που το άκουσε έγινε έξαλλη και μου είπε οτι θα έπρεπε τουλάχιστον απο τακτ να μην λέω τέτοια πράγματα μπροστά της γιατί νιώθει ότι την υποτιμώ. Εγώ δεν το είπα για να την προσβάλλω , ούτε για να της δείξω πόσο πιο όμορφη απο αυτήν ήταν η κοπέλα που είδα, απλώς μου ξέφυγε , είπα κάτι που λέω συνέχεια με τους φίλους μου όταν βγαίνουμε μόνοι μας και βλέπουμε μια άλλη κοπέλα και φλερτάρουμε μαζί της έτσι για να περάσει η ώρα. Τελευταία τσακωνόμαστε συνέχεια και δεν θέλει ούτε να βγαίνω με τους φίλους μου συχνά , γιατί πιστεύει ότι θα την απατήσω , ενώ ποτέ δεν της έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Το μόνο που κάνω είναι να φλερτάρω με καμια κοπέλα όταν βγαίνω με τους φίλους μου ή να χορεύω μαζί τους , αλλά μέχρι εκεί, δεν τις ακουμπάω και όταν το πάνε παραπέρα, τους πάντα λέω ότι έχω κοπέλα και την αγαπάω . Πως θα την πείσω άραγε ότι είμαι πιστός και ότι δεν σκοπεύω ποτέ να την απατήσω , αλλά αντίθετα θέλω πολύ να κάνουμε οικογένεια μαζί παρόλο που κάποιες φορές παίζει λίγο το ματάκι μου σαν άνθρωπος που είμαι ; 3 χρόνια το συζητάμε και είναι ανένδοτη σε αυτό το θέμα .
13
 
 
 
 
σχόλια
Φλερτάρεις κ χορεύεις με άλλες κ απορείς που τσακωνόσαστε για να βγεις με τους φίλους σου???? Έλεος... Αν είναι να βγαίνει κ αυτήν να φλερτάρει κ να χορεύει αλλά χωρίς να γίνεται κάτι άλλο....... Άντρα γουρούνι
Τι λές τώρα, πλάκα μου κάνεις, με τέτοια μυαλά θέλεις να κάνεις κ οικογένεια. ..αλλο φλερτάρω κ άλλο απλά κοιτάω..Τι να σου πω..ότι κ να πω θα είναι λίγο..
Συγγνώμη? Περιμένεις από την κοπέλα σου να το δεχθεί όλο αυτό? Δηλαδή επειδή είσαι άντρας σημαίνει ότι εσυ μπορείς να φλερτάρεις ελευθέρα και η άλλη να καθεται να σε κοιτάει? Άντρας δεν είναι αυτός που κοιτάει πολλες αλλά αυτός που λιώνει για μία και τη σέβεται όταν αγαπάς πραγματικά κάποια δεν κανείς μαλακιες και δεν τις φέρεσαι τόσο κυνικά και απαίσια.... Κάφροι σαν κι εσένα χάλασαν τα καλυτερα κορίτσια και μετά διαλανε και οικογένειες με αποτέλεσμα προβληματικά παιδια να βγαίνουν από εκεί τρομάρα σου θες και οικογένεια.... Πως μπορείς και το θεωρείς φυσιολογικό αυτό το πραγμα δεν μπορώ να καταλάβω... Κοίτα να διορθώσεις αυτό το φαινόμενο για καλό δικό σου πιο πολυ γιατί σε βλεπω να μένεις μόνος σου.. Και θυμίσου παντα να μπαίνεις και στην θέση των άλλων για να σου το έκανε αυτή αυτό πως θα ένιωθες???
Πέρα από το γεγονός ότι ναι ήταν ασέβεια , ας πάμε παρακάτω φλερτάρεις κανονικότητα όταν είσαι έξω και λες να μην έχει αμφιβολίες;;; Καλώς για εμένα που ακόμα κάθεται μαζί σου.Όσο για την έκφραση " πω πω πω τι κωλαρα " και αυτό είναι ατάκα φλερτ μόνο μια αντίδραση κολλάει εδώ "ΙΟΥ".Αλλα μάλλον είσαι τρολακι.
Συμφωνουσα μαζί σου μεχρι εκει που ειπες οτι φλερταρεις με αλλες. Πας γυρευοντας και δεν ξερεις πως θα σου γυρισει αυτο και αν θα μπορεις παντα να συγκρατείσαι. Η κοπελα σου δεν θυμωσε για το σχολιο σου οσον αφορα την κοπελα στην τηλεοραση, αλλα νιωθει ασχημα με την γενικοτερη σταση σου. Επίσης, αν ημουν μια απο τις κοπελες που φλερταρεις και μετα μου ελεγες οτι εχεις κοπελα και την αγαπας, θα σου ελεγα καταμουτρα πως εισαι ηλιθιος.