ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2018 | 15:04

Το κoρίτσι του ονείρου.

Ειδα χθες το γερμανικό ντοκιμαντέρ μέσο της Lifo με την ονομασία Die Traumfrau Ενας νέος άνθρωπος 40- 45 ετών ο οποίος αγαπάει και φροντίζει μια σιλικονάτη κούκλα με την οποια κάνει ενίοτε και έρωτα !!!!!! Στεναχωρήθηκα για την ζωή του αυτου του ανθρώπου και προβληματιστικά σε τι έσχατο σημείο μπορει να φτάσει κάποιος για να νοιώσει την αγάπη. Η ηλικια δεν παΙζει τοσο ρόλο 20 χρονών να σαι 60 να είσαι η μοναξιά εχει την ίδια αρνητική δύναμη σε όλους . Καποιοι εδω μέσα μιλανε εκ του ασφαλους κρίνοντας αρνητικά αυτους που στεναχωριουνται που ειναι μονοί !!!!!!!!!!!!!Εκ μέρους των ανθρώπων που είναι μονοι λεω ότι δεν σε στεναχωρεί το γεγονός ότι είσαι μόνος αλλα η έλλειψη προοπτικής είναι αυτο που σε σακατευει την ψυχολογία. Το γεγονός ότι αυριο και μεθαυριο και μετα απο 4 μηνες θα είσαι μονος χωρίς μια αγκαλιά δίπλα σου.Σκέφτομαι να παω σε γραφεία συνοικεσίων αλλα δεν ξέρω αν αξίζουν τα χρήματα και το ρίσκο .
8
 
 
 
 
σχόλια
Φανταστειτε κάτι σαν σύλλογο/ καφετέρια, που θα έρχονται οι άνθρωποι να πιουν τον καφέ τους και θα κάθονται σε τυχαία τραπέζια με αγνωστους κατα προτιμηση της ηλικίας τους. Εκεί θα γνωρίζονται μεσα από τις συνατησεις που θα γινονται τακτικά και θα μπορούν να μετακινούνται και από τραπέζι σε τραπέζι αν θέλουν για να μιλησουν και με άλλον κόσμο. Σκοπος θα ειναι η διασκεδαση και οι γνωριμιες καθε ειδους. Αν και λίγο παιδικη και ουτοπική ιδέα, ισως να βοηθαγε μερικους ανθρωπους .Στεναχωριέμαι πολύ όταν διαβάζω τετοιες εξομολογήσεις! Σου εύχομαι να βρεις αυτο που ψάχνεις εξομολογούμενε.Ααα και μιας και ρωτας για τα γραφεια γνωριμιων, εχω μια θεια, στα 45 πανεμορφη, αστεια και πολύ καλή γυναικα, χωρισμενη με δυο γιους. Η συγκεκριμενη αρχισε να πηγαινει σε γραφειο συνοικεσιων... Να πας ποτε δεν ξερεις τι θα προκυψει.
Αυτό που λες υπάρχει ήδη, ακόμα και στην Ελλάδα. Σύλλογοι που οργανώνουν εκδηλώσεις για singles με διαφορές δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινωνικότητα και τηρούν το 50% άντρες-50% γυναίκες. Γενικά επιλογές υπάρχουν αρκετές, απλά οι περισσότεροι περιμένουν τον/ην σύντροφο να τους έρθει ουρανοκατέβατος/η και δεν κάνουν τίποτα.
Ακριβώς!Και μάλιστα, το ότι είναι ευγενικός άντρας το κάνει πιο εύκολο. Συνήθως, οι γυναίκες που ψάχνουν σχέση εκεί, έρχονται αντιμέτωπες με αγενείς τύπους, ενώ αυτές δε φέρονται έτσι, οπότε ίσως ξεχωρίσει.
Κατανοώ την ψυχολογία σου: όταν νιώθεις ''εγκλωβισμένος'' από παντού, βιώνεις την έλλειψη προοπτικής την οποία αναφέρεις, η οποία καθίσταται στο τέλος θηλειά στο λαιμό. Αν αξίζει να πας σε γραφείο συνοικεσίων; δεν έχω προσωπική εμπειρία, υπάρχουν πάντως και αεριτζήδες στο χώρο που πουλάνε ελπίδα επί χρήμασι.