«Ήρθατε να δείτε κάτι πιο fucked up από την Ελλάδα;» ρώτησαν τον Τσίπρα και εκείνος απλά γέλασε αμήχανα

«Ήρθατε να δείτε κάτι πιο fucked up από την Ελλάδα;» ρώτησαν τον Τσίπρα και εκείνος απλά γέλασε αμήχανα Facebook Twitter
17

Μία προσβλητική ερώτηση που άφησε «άφωνο» τον Αλέξη Τσίπρα, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί αντιδράσεις καθώς ο πρωθυπουργός δεν απάντησε, αλλά γέλασε αμήχανα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο συνέδριο του SPD στη Γερμανία.

Στο βίντεο, ένας δημοσιογράφος σατιρικής εκπομπής της Γερμανίας προσεγγίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ρωτάει: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο fucked up από την Ελλάδα;», με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια. Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στην προσβολή, αλλά ακολούθησε γελώντας και αυτός.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αρχικά επικράτησε αμηχανία και στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον δημοσιογράφο ότι αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την Αντρέα Νέιλς (Γερμανίδα βουλευτή) να μιλά με έναν «τόσο αριστερό λόγο», γεγονός που τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD.

Σε εκείνο το σημείο, η κα Νέιλς φίλησε τον Αλέξη Τσίπρα και οι παριστάμενοι ξέσπασαν εκ νέου σε γέλια. 

Ο δημοσιογράφος εργάζεται για την σατιρική εκπομπή Heute-Show του τηλεοπτικού σταθμού 2DF.

 
 
Πολιτική
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Πάντως, πέρασε απαρατήρητο από όλους τους σχολιάζοντες το εξής γεγονός: ο δημοσιογράφος-κωμικός θεωρεί ότι η πολιτική ζωή της χώρας του είναι κάτι "πιο fucked up από την Ελλάδα". Μάλιστα, αν ο Tσίπρας είχε μια σταλιά χιούμορ θα μπορούσε να πάρει ένα ελληναράδικο ύφος και να του καυχηθεί ότι, για άλλη μια φορά, εμείς οι Ελληνες τα ανακαλύψαμε όλα! Πρωτοπόροι και στο pasokisation! Πράγματι, όταν οι Ελληνες ψηφοφόροι έστελναν τους (οι θεοί να τους κάνουν) σοσιαλδημοκράτες του ΠΑΣΟΚ στην ταπεινωτική τρίτη θέση επειδή πρωτοστάτησαν στην λιτότητα, οι Γερμανοί συνάδελφοί τους γλεντούσαν πίνοντας μπύρες, νομίζοντας ότι αυτοί θα ξεγελάσουν τους δικούς τους ψηφοφόρους και θα ξεχάσουν τα Hartz I - ΙV.Τώρα καταρρέουν κι αυτοί, έχοντας κολλημένη στο κούτελό τους την ταμπέλα του "pasokised"...
Αυτά είναι δείγματα της γενικης καταπτωσης που υπάρχει.καταρχάς αυτο δεν λέγεται σάτιρα αλλά απαιδευτη βωμολοχια. Δεύτερον δεν μπορώ να φανταστώ να μιλά κάποιος έτσι σε έναν πραγματικά μεγάλο πολιτικό. Απαξίωση όλων των ηθών που λέει κ ο κος Γιανναράς.
Στη σάτιρα απαντάμε με γέλιο, ειδικά όταν είναι εύστοχη, γι αυτό άλλωστε και το κοινό γέλασε αυθόρμητα και γω μαζί. Σιγά μη γίνουμε και ερντογαν και να κάνουμε μήνυση.
Μα δεν προσέβαλε κανείς την χώρα μας,ο δημοσιογράφος υπονοεί οτι όντως υπάρχει εκεί κάτι πιο fucked up για να δει,το SPD και η γερμανική αριστερά προφανώς.Υπονοούμενο για την συγκεκριμένη "αριστερά" ήταν ..και ούτε σε αυτό δεν αντέδρασε,τιποτα δεν κατάλαβε..."Ναι" έπρεπε να του απαντήσει.."και μόλις το είδα".Yes and I just did,!
Κι εγώ ελληνικό κινηματογράφο σκέφτηκα. Αυτές τις ταινίες με τον Τζανετάκο που τρώει συνεχώς καρπαζιές από τον Βουτσά. Το δικό μου το βελάκι όμως βρήκε στους εξωτερικούς κύκλους. Εσύ πέτυχες κέντρο!
Αυτό δηλαδή το πράγμα εσείς το θεωρείτε δημοσιογράφο; Ποιος κάνει τέτοια ερώτηση και σαν Γερμανός πολίτης αλλά ειδικότερα ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα πως με τις πολιτικές της χώρας του η Ελλάδα έγινε πιο fucked up απ' ότι ήταν. Θα μου πεις σε σατιρική εκπομπή είναι "δημοσιογράφος"
Εντάξει τώρα είναι άνετος ο τύπος , μεταξύ συντρόφων δεν υπάρχει παρεξήγηση και να σου βρίζει ο άλλος το σπίτι είναι τόσο ασήμαντο μπροστά στο κίνημα...Εκτός και αν μπέρδεψε το fucked up με το rise up η ακόμα και με το follow-up αλλα μπορεί και με το πικσπ