ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2018 | 19:24

Νομίζω έμπλεξα με νυμφομανή - τρελή - συμφεροντολόγα

Είχα σχέση με μια κοπέλα για πέντε χρόνια. Όσο τα είχαμε μου έλεγε ιστορίες με τους πρώην της, πόσο "σκάρτα" της συμπεριφέρθηκαν και γενικότερα μου το έπαιζε θύμα.Μου έδειξε πολλές φορές γεμάτη περηφάνια την λίστα με μπλοκ στο facebook όπου είχε όλους τους πρώην και μου έλεγε πόσο ξεχωριστός είμαι για εκείνη. Με όποιον χώριζε τον μπλόκαρε και τον έλεγε ότι χειρότερο στη ζωή της. Δύο από τα παλικάρια που τα είχε έχουν παντρευτεί και ο άλλος δουλεύει στα καράβια. Δεν ξέρω τι της έκαναν και τους έβριζε με τόσο μίσος. Η αλήθεια είναι πως κατάλαβα στην πορεία γιατί το έκανες.Από το καλοκαίρι που χωρίσαμε μαθαίνω πως λέει και για εμένα τα ίδια.Στάθηκα δίπλα της για πέντε χρόνια και τη βοήθησα σε ότι μου ζήτησε και όταν της ζήτησα να απομακρυνθεί από ένα τύπο που γνώρισε στο facebook γιατί της την έπεφτε με μπλόκαρε από παντού, με έβρισε και μου ζήτησε να χωρίσουμε.Ξαφνικά έγινα γουρούνι, "σαν όλους τους άλλους", που δεν σέβομαι και τα σχετικά.Το κορυφαίο? Τα έχει φτιάξει με τον τύπο που της είπα να μην μιλάει επειδή της την έπεφτε όσο τα είχαμε.Μετά από αυτό κατάλαβα και γιατί μπλοκάρει τους πρώην αλλά και γιατί τους βρίζει. Βγάζει τις τύψεις της με το μίσος δημιουργώντας ιστορίες πως είναι το θύμα για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.Δεν ξέρω τι να πω για κάτι τέτοιους ανθρώπους. Στεναχωριέμαι για όσους μπλέξουν μαζί τους όμως.
6
 
 
 
 
σχόλια
Με ολο το σεβασμο, καλα εκανε τοσο σε εσενα οσο και ολους οσους ασχοληθηκαν και ασχολουνται ακομα μαζι της και με τη καθε ξεπλυμενη στα σοβαρα.Οταν δεν εχεις καταλαβει τι παιζει και πας να παιξεις, ποιος σου φταιει;Οταν δεν εχετε φροντισει ως αντρες να εχετε επιλογες στη ζωη σας, μοιραια θα πατε να προσκυνησετε το καθε ψυχανωμαλο ξεχειλωμενο πορνιδιο για να μπορειτε να βαζετε καπου το πουλακι σας.Το ερωτημα ειναι για ποιο λογο δεν μπορεσατε και δεν μπορειτε ακομα και τωρα να εχετε επιλογες; Γιατι απλα ειστε αποτυχημενοι σαν αντρες.Αν θα ησουν επιτυχημενος στη δουλεια σου, στην εμφανιση σου, στη μορφωση σου, στη συμπεριφορα σου, στο στυλ σου σαν αντρας δεν θα ησουν καν με αυτη και με καθε μια που ειναι σαν αυτη. Δεν θα την ειχες ουτε καν για φτυσιμο.Θα ειχες βρει ενα αξιολογο κοριτσι και θα εισασταν μια χαρα. Γιατι ομως ενα αξιολογο κοριτσι με την ομορφια της, το στυλ της, τη φινετσα της, τους τροπους της και το ηθος της να ασχοληθει με εναν αποτυχημενο αντρα; Δεν θα το κανει ποτε. Υπαρχουν αντρες για αυτην και θα βρει συντομα αυτον που της αρμοζει. Γιατι; Γιατι εχει κριτηρια, ψυχραιμια, νοηση, κριτικη ικανοτητα.Εσυ τι εκανες..; Ενθουσιαστηκες στην ιδεα εχω γκομενα=σεξ και δεν αξιολογησες πρωτα την ολη κατασταση. Δεν ειχες και τη δυνατοτητα να κανεις την αξιολογηση, την ικανοτητα.Ελπιζω μετα απο ολα να εμαθες και κατι και να μην πεσεις λογω απελπισιας σε χειροτερη περιπτωση την επομενη φορα. Αν θελεις να με ακουσεις μεινε για καποιο χρονικο διαστημα μακρυα απο γυναικες-σχεσεις κτλπ και εστιασε στην αυτοβελτιωση σου σε ολα τα επιπεδα, χτισε τον εαυτο σου. Αυτο θα σου δωσει αυτοπεποιθηση=ψυχραιμια=κρινω σωστα=δεν ξαναπεφτω σε καριολα=ειμαι χαρουμενος και περναω καλα οπως μου αρμοζει.
""""Αν θα ησουν επιτυχημενος στη δουλεια σου, στην εμφανιση σου, στη μορφωση σου, στη συμπεριφορα σου, στο στυλ σου σαν αντρας Πηγή: www.lifo.gr"""&""""Αν θελεις να με ακουσεις μεινε για καποιο χρονικο διαστημα μακρυα απο γυναικες-σχεσεις κτλπ και εστιασε στην αυτοβελτιωση σου σε ολα τα επιπεδα, χτισε τον εαυτο σου. Αυτο θα σου δωσει αυτοπεποιθηση=ψυχραιμια=κρινω σωστα=δεν ξαναπεφτω σε καριολα=ειμαι χαρουμενος και περναω καλα οπως μου αρμοζει. Πηγή: www.lifo.gr""""Και σε μια σου άλλη απάντηση κάτι παρόμοιο είχες γράψει για τον "άνδρα τον σωστό"Λοιπόν, ωραία τα λες αλλά αυτή σου η αυτοπεποίθηση κ σιγουριά με κάνει να πιστεύω ότι είσαι της θεωρίας κ έχεις να φας πολλά καρβέλια ακόμη για να μάθεις ότι στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρχουν κανόνες. Και καλό θα σου κάνει γιατί μετάααα ποιοςςςς σε πιάνει ! Θυμήσου το, όταν φας το πρώτο στραπάτσο για να μη ψάχνεις το λάθος σου κ μη απορρίψεις τις ιδέες σου, που στην τελική στέκουν.
Κατσε να καταλαβεις τι κανεις. Βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν γνωριζεις και του λες για καρβελια κτλπ. Θα ηταν πιο ασφαλες να γνωρισεις πρωτα αυτο τον ανθρωπο, να τον δεις απο κοντα τι ειναι, τι παιζει με αυτον σε διαφορες εκφανσεις της ζωης και μετα να οδηγηθεις σε αναλυση ολης της πληροφοριας που θα εχεις μεσα απο ολο αυτο. Η αναλυση της πληροφοριας ειναι πολυ πιθανο να σε οδηγησει σε καπως πιο ασφαλη συμπερασματα απο αυτα που ηδη εχεις οδηγηθει. Στη θεση σου, ειδικα αν θα ηθελα να μιλησω για καρβελια της ζωης, θα γνωριζα πρωτα τον ανθρωπο και μετα θα εβγαζα συμπερασματα, κατι το οποιο δεν εκανες. Δεν ειναι λιγο επιπολαιη και ανωριμη η σταση σου; Σε καθε περιπτωση, σου ευχομαι καλη συνεχεια. ΥΓ: Δεν τρωω καρβελια, παχαινουν. Οσο για τα στραπατσα, προτιμω να μην επιτρεπω στις περιστασεις να με στραπατσαρουν, ουτε πιστευω στα παθηματα-μαθηματα.
Releaser, εύχομαι να κάνω λάθος σ αυτό που αισθάνθηκα όχι τόσο απ αυτά που έγραψες αλλά όσο από την απολυτότητα της αυτοπεποίθησής σου ότι είσαι ο άνδρας ο σωστός.. Και στον άνδρα τον σωστό επιτρέπονται τα λάθη..ίσα ίσα αυτά τον κάνουν σωστό, κατά την γνώμη μου.. εκτός κ αν αυτή σου η αυτοπεποίθηση πηγάζει ήδη από παθήματα- μαθήματα, δικά σου ή φίλων, τότε μπορώ να την κατανοήσω..αλλιώς πρόσεξε μην από την τόση σου προσοχή στο να αποφεύγεις τα στραπάτσα, δεν μπορέσεις να ζήσεις έντονα-αυθόρμητα-ειλικρινή συναισθήματα..με λίγα λόγια να ζήσεις. Σε κάθε περίπτωση κ εγώ σου εύχομαι τα καλύτεραΦιλικές καλημέρες!
Συγγνώμη, αλλά για να μείνεις 5 χρόνια μαζί της, ή κάτι πάρα πολύ καλό είχες βρει (το οποίο υπερκάλυπτε τα όσα αναφέρεις) ή είχες βολευτεί ή είχατε περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα τώρα βρίσκεις ως φοβερά και τρομερά επάνω της.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ