ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2018 | 20:11

Τέρμα τα ψεμματα

Είχαμε σχέση 8 μηνες. Στην αρχή κλασσικά ήταν κολλημένος πάνω μου... Τηλέφωνα,μηνύματα κτλ. Εγώ δεν ήθελα να κολλήσω μαζί του και διατηρούσα επιφυλάξεις. Μένουμε σε διαφορετικές πόλεις οπότε δεν ήταν και η πιο νορμάλ σχέση. Αφού επέμενε αρκετά είπα ν αφήσω στην άκρη τις επιφυλάξεις μου και να το ζήσω... Πάνω εκεί άρχισε να κάνει νερα... μάλλον βαρέθηκε...Τον Ρωτούσα αν είχε αλλάξει κάτι και έλεγε κάτι μπούρδες που δεν τις πιστεύουν ούτε δεκάχρονα. Του έδωσα χώρο... εξαφανίστηκε.... Δεν τον ενόχλησα... κάπου κάπου έδινε μόνος του σημεία ζωής. Τελικά τι είχε γίνει??? Είχε άλλη το πουλάκι μου... συνηθισμένο... στενοχωρήθηκα γιατί εκείνη την περίοδο μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Δεν επικοινώνησα...Αλλά κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα... χτες πήρε τηλεφ αλλά δεν απάντησα.Αφού είναι με την άλλη τι με ενοχλεί? Άσε μας μωρέ....Όλοι οι βλαμμενοι την ίδια τακτική....Τα χαιβανια ψοφησαν μίστερ!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Με συγχωρείς πάρα πολύ, αλλά εάν δεχθούμε πως υπάρχει κάποιος βλαμμένος στην ιστορία, δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος που περιγράφεις: εξαρχής ήθελε απλά να περάσει καλά, ενώ εσύ ίσως περίμενες να σε εκτιμήσει γιατί είσαι μοναδική, υπέροχη κλπ κλπ κλπ.
φυσικά κ δεν πρόκειται για βλαμμένο... Για έναν δειλό μαλακοπίτουρα πρόκειται που θ αποδειχτεί ότι της ταιριάζει της εξομολ. αν τυχόν του δώσει οιαδήποτε σημασία, πλέον.
Να μη του απαντήσεις ποτέ. Αν του δώσεις σημασία,θα του δώσεις δύναμη. Είναι τρομακτικό το πόσο εύκολο το έχουν οι άνθρωποι να παίζουν με τα αισθήματα των άλλων. Γουσταρουν? Φεύγουν. Γουσταρουν? Ξαναρχονται. Δεν πάει έτσι..