ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2018 | 17:09

Η δικη μου μητερα

Ειμαι ολομοναχη σε νοσοκομειο σαν ασθενης.Πριν απο λιγο τηεφωνησα στην μητερα μου να ερθει και να μου φερει νερα μετα τη δουλεια της.Η απαντηση της ? "Δεν γινεται γιατι δεν θα προλαβει να παει στο σουπερμαρκετ να παρει καφε του αδερφου μου!!!" (σημειωτεον οτι και τα νερα απο σουπερμαρκετ θα τα παρει)Εχω ανιατο προβλημα με εξαρσεις και υφεσεις και με κατηγορησε οτι ειμαι αξιαβτης μοιρας μου και τα θελω και τα παθαινω και οτι φταιω εγω που εχω κακη υγεια.Και ρωτω : ειμαι υπερβολικη να θεωρω αυτη τη γυναικα κακια ????Κανω καποιο λαθος πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα τρελαθω .
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν κάνεις λάθος.Σκλήρυνε.Σταμάτα να εξαρτάς την ψυχική σου ισορροπία, υγεία κ αρμονία με την συμπεριφορά, ευαισθησία, σκέψη των άλλων. Ακόμη κ της μητέρας σου.Δέξου ό,τι μπορείς να πάρεις, δώσε ό,τι μπορείς να δώσεις κ όλα τ άλλα με την πάρτη σου θα τα βρεις.Σταμάτα να σαι απαιτητική με τους άλλους κ γίνε απαιτητική με τον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα σε φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο.
είμαι προσωπικό (όχι ιατρικό) σε μεγάλο Νοσ. της Αθήνας γι αυτό το είπα, σε φάση μπορεί να είναι σε εμάς.Αλλα μπορέι να φάνηκε λίγο awkard.να πω το εξής. Ολα τα νοσοκομεία έχουν κοινωνική υπηρεσία:ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:·Ανασφάλιστοι ή άποροι ασθενείς·Έλλειψη στέγης ή στήριξης από οικείο περιβάλλον·Εγκαταλελειμμένοι-μοναχικοί-υπερήλικες·Ενδοοικογενειακή βία·Κακομεταχείριση ή κακοποίηση ευπαθών ομάδων·Στήριξη ασθενών με χρόνια νοσήματα·Στήριξη ασθενών με ψυχιατρικό νόσημα·Προσαρμογή στην ασθένεια-αναπηρία·Οικονομικοί μετανάστες άνευ ιατροφαρμακευτικής κάλυψης & πολιτικοί πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο·Ασθενείς με πρόβλημα εθισμού λόγω τοξικο-εξάρτησης ή χρήσης αλκοόλ·Απόπειρες αυτοκτονίας·Απώλεια-πένθος·Μετανοσοκομειακή φροντίδα·Στήριξη του προσωπικού του ΝοσοκομείουΟπότε Μίλα σε κάποιον απο το νοσηλευτικό ή το ιατρικό προσωπικό όπου αισθάνεσαι άνετα. Πες το πρόβλημα μην ντρέπεσαι ο ρόλος της κοινωνικής υπηρεσίας είναι αυτός. είναι πολύ καλοί όλοι οι λειτουργοί!
Είσαι ενας άγγελος στην γή, αντέχεις καταστάσεις για τις οποίες δέν έχεις καμία ευθύνη. Ευχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου και να έρθει το χαμόγελο στο προσωπάκι σου. Και φυσικά δεν κάνεις κάτι λάθος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ