Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου

Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου Facebook Twitter
2

Απίστευτα και αποκαρδιωτικά είναι τα ευρήματα από τα σκουπίδια μας στον Πόρο όπου βρέθηκε η εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath από την Αθήνα.

Η ομάδα που δραστηριοποιείται στον καθαρισμό των λιμανιών με δύτες, έχει την υποστήριξη του ιδρύματος Αθανάσιου Λασκαρίδη.

Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές βρέθηκαν στον Πόρο για να καθαρίσουν το λιμάνι του νησιού και αυτά που βρήκαν μέσα είναι σίγουρα εντυπωσιακά.

Ανθρώπινα απόβλητα, καραβόπανα, λάστιχα, δίχτυα, γυάλινα ποτήρια, μπουκάλια - η κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη και ότι η προσπάθεια τους δεν φτάνει για να λυθεί το πρόβλημα.

Τον Μάιο η ομάδα είχε ξαναβρεθεί στον Πόρο και έβγαλε από τον βυθό τρεις τόνους και αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτή η προσπάθεια.

Η ομάδα έκλεισε με το μήνυμα ότι σίγουρα με μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων η εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες μπορεί να αντιστραφεί.

Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου Facebook Twitter
Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου Facebook Twitter
Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου Facebook Twitter
Δείτε πόσα και τι σκουπίδια έκρυβε ο βυθός στο λιμάνι του Πόρου Facebook Twitter

Με πληροφορίες argolikeseidhseis.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια