Το ίντερνετ διχάστηκε με αυτή την πρόταση γάμου

Το ίντερνετ διχάστηκε με αυτή την πρόταση γάμου Facebook Twitter
6

Η πρόταση γάμου ενός άντρα στην κοπέλα του, ενώ εκείνη έτρεχε στον πρώτο της μαραθώνιο έχει προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα σε όσους είδαν το βίντεο, που έχει γίνει viral.

Φανταστείτε αυτό: Συμμετέχετε για πρώτη φορά στη ζωή σας σε μαραθώνιο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. έχετε προπονηθεί σχετικά για περισσότερο από ένα χρόνο. Νιώθετε εξάντληση, έχετε ιδρώσει και περιστοιχίζεστε από πλήθος κόσμου, συμπεριλαμβανομένων 50.000 δρομέων και αμέτρητων θεατών. 

Στο 16ο μίλι βλέπετε τον σύντροφό σας και με ενθουσιασμό πηγαίνετε να τον χαιρετίσετε. Κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, αυτός πηδάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, γονατίζει και σας κάνει πρόταση γάμου. Στα μισά του μαραθωνίου. 

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Kaitlyn Curran όταν ο αρραβωνιαστικός της πλέον Dennis Galvin τής έκανε πρόταση γάμου μες στο Σαββατοκύριακο. 

Το βίντεο, που δημοσίευσε το CBS Evening News, έχει γίνει από τότε viral. 


Κι όπως συμβαίνει αρκετές φορές με τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η συγκεκριμένη πρόταση γάμου κατάφερε να διχάσει τους χρήστες που δεν ήταν σίγουροι αν αυτή η κίνηση ήταν ό,τι καλύτερο ή ό,τι χιερότερο θα μπορούσε να έχει συμβεί στην νεαρή γυναίκα.

Αν και πολλοί βρήκαν άκρως πρωτότυπη και ταυτόχρονα συγκινητική την ιδέα του Dennis, χαρακτηρίζοντας τυχερή την αρραβωνιαστικιά του, αρκετοί ήταν εκείνοι που τον κατέκριναν, σχολιάζοντας πως της «χάλασε την προσπάθεια» και πως της «έκλεψε τη δόξα». 

«Τι απαίσιο πράγμα να κάνεις! Εργάστηκε σκληρά για όλο αυτό, κι εκείνος έστρεψε όλο το θέμα πάνω του», «Αυτός ο τύπος κατέστρεψε εντελώς τον μαραθώνιο της κοπέλας», «Η κοπέλα μου τρέχει στο μαραθώνιο... πώς μπορώ να το γυρίσω όλο σε μένα», ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια των χρηστών. 

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τα θετικά σχόλια προς την κίνηση του άντρα πιστεύω ότι προέρχονται από την πεποίθηση ότι για τις γυναίκες δεν έχει τόση σημασία η επαγγελματική τους ζωή ή γενικότερα οι προσωπικές τους ασχολίες, αλλά το να βρουν ένα γαμπρό να παντρευτούν. ΥΓ Αν μια γυναίκα διέκοπτε τον σύντροφό της την ώρα που αυτός συμμετείχε σε έναν αγώνα, θα υπήρχε κανένα θετικό σχόλιο;
Δεν φαίνεται να έτρεχε για το χρόνο. Επίσης μπορεί μετά την πρόταση να έτρεχε με πιο πολύ δύναμη από τη χαρά της. Δεν θεωρώ ότι το έκανε τη λάθος στιγμή. Σίγουρα την ξέρει πολύ καλύτερα από όλους αυτούς που σχολιάζουν. Άντε η ώρα η καλή!
συμφωνώ μαζί σου, τι μας νοιάζει εμάς, δική τους ζωή. Όμως ξεχνάς ότι ο τύπος επέλεξε να το κάνει δημόσια και να γίνει θέαμα. Ως τέποιο θα ακούσει κριτικές και καλές και κακές.
Αυτο το ενοχλούμαι για να ενοχληθω της εποχης μας ειναι πολυ κουραστικο. Προταση γαμου της εκανε, δεν την παραμερησε για να τερματισει αυτος στην θεση της, ελεος. Αν δεν γουσταρε η κοπελα μπορουσε να του ελεγε δε θελω/θα το σκεφτω και να συνεχιζε τον αγωνα της, προφανως ηθελε και αποδεχτηκε.Επισης, για εμενα, αν σου κανουν προταση γαμου και το μονο που εχεις να πεις ειναι "τετοια στιγμη διαλεξες", σου αξιζει να μεινεις μονος/η...
Δεν ειναι επαγγελματιας μαραθωνοδρομος η κοπελα οποτε αν αντι για πχ 4 ωρες κανει 4 ωρες και 1 λεπτο δε χαθηκε ο κοσμος, κοιτα το βιντεο και πες μου ποσο χρονο εχασε. Σε αυτα τα event πας για την εμπειρια, η πρωτια ειναι για πολυ λιγους.