Εταιρία - κόλαση: Έβαζε τους εργαζόμενους να τρώνε κατσαρίδες και να πίνουν ούρα

Εταιρία - κόλαση: Έβαζε τους εργαζόμενους να τρώνε κατσαρίδες και να πίνουν ούρα Facebook Twitter
1

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρέθηκε η διοίκηση μίας εταιρίας στην Κίνα γιατί εξανάγκαζε τους εργαζόμενούς της να πίνουν ούρα και να τρώνε κατσαρίδες.

Η τοπική αστυνομία ανέλαβε δράση όταν έπεσαν στην αντίληψή της βίντεο στα social media όπου εμφάνιζαν εργάτες να μαστιγώνονται και να πίνουν ένα κίτρινο υγρό. Άλλα ποστ ανέφεραν επίσης ότι οι εργαζόμενοι εξαναγκάζονταν να τρώνε κατσαρίδες αν δεν έπιαναν τους στόχους πωλήσεων τους και πως το υγρό στα δοχεία ήταν ούρα.

Η ποινή φυλάκισης για τους τρεις διευθυντές ήταν από πέντε έως δέκα ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post.

Το βίντεο που ανέβηκε στο  Weibo (κοινωνικό δίκτυο της Κίνας) δείχνει έναν άνδρα υπάλληλο να στέκεται στη μέση ενός κύκλου και να δέχεται μαστίγωμα με ζώνη. Μαρτυρίες ανθρώπων που φέρεται να ήταν υπάλληλοι της εταιρίας ανακαίνισης, φαίνονται στο βίντεο να πίνουν ένα κίτρινο υγρό κρατώντας τη μύτη τους.

Σύμφωνα με αναφορές στον τοπικό Τύπο, η εν λόγω εταιρία είχε ως πάγια τακτική να τιμωρεί τους εργαζόμενους που δεν είχαν καλή απόδοση στην εργασία τους,  με απάνθρωπες και κυρίως αηδιαστικές πρακτικές μεταξύ των οποίων έπρεπε να πίνουν νερό από την τουαλέτα ή ξύδι, ακόμα και να ξυρίζουν τα κεφάλια τους με το ζόρι.

Εταιρία - κόλαση: Έβαζε τους εργαζόμενους να τρώνε κατσαρίδες και να πίνουν ούρα Facebook Twitter


Αυτό που κάνει χειρότερη ακόμα την φρικτή αυτή ιστορία είναι ότι οι υπάλληλοι ήταν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες αλλά κανένας από αυτούς δεν τολμούσε να μιλήσει από φόβο μη χάσει τη δουλειά του. Η αστυνομία στην κομητεία του Ζουνίι συνέλαβε τους τρεις μάνατζερ οι οποίοι δικάστηκαν σε φυλάκιση.


Με αφορμή αυτό το περιστατικό βγαίνουν στην επιφάνεια και νέες υποθέσεις Εταιριών στην Κίνα οι οποίες χρησιμοποιούν «παράδοξες» πρακτικές για να τιμωρήσουν, ντροπιάσουν ή ενθαρρύνουν (;) το προσωπικό τους.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια