Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορούν για τον συναγερμό στην οικονομία

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορούν για τον συναγερμό στην οικονομία Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επίθεση στα κόμματα της συγκυβέρνησης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εξαπέλυσε το Ποτάμι

«Eνώ ο κ.Τσίπρας και οι υπουργοί του στήνουν το σκηνικό πόλωσης με το οποίο θα πάνε στις εκλογές, τα σήματα συναγερμού από τον χώρο της οικονομίας, έρχονται το ένα μετά το άλλο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως επισήμανε ο ίδιος, στη χθεσινή έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για το επιχειρηματικό περιβάλλον η Ελλάδα υποχώρησε ακόμα 5 θέσεις.

Σήμερα, η δημοσίευση των στοιχείων του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για τον Δείκτη Οικονομικού Κλίματος τον Οκτώβριο καταγράφουν πτώση για τρίτο συνεχή μήνα.

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όμως, κάνουν πως δεν ακούν. Συνεχίζουν να λαϊκίζουν, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους στην οικονομία και την ανάπτυξη. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το ποσοστό τους στις κάλπες», τονίζει ο κ. Τσιόδρας.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το περιβάλλον είναι πολύ εχθρικό για τις επιχειρήσεις. Μεγάλες εισφορές, μεγάλη άμεση φορολογία και έμμεση που επιβαρύνει τιμές των προϊόντων και ρίχνει τη ζήτηση, τεράστια γραφειοκρατία. Πρέπει να μειωθεί η γραφειοκρατίά και να μειωθούν οι εισφορές και οι φόροι.