Αγρίνιο: Βαρύ κατηγορητήριο για τον άνδρα που φέρεται να τραυμάτισε την 19χρονη με φωτοβολίδα

Αγρίνιο: Βαρύ κατηγορητήριο για τον άνδρα που φέρεται να τραυμάτισε την 19χρονη με φωτοβολίδα Facebook Twitter
3

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα βρεθεί αύριο ο 21χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό της 19χρονης κοπέλας από το Αγρίνιο με φωτοβολίδα. 

Η 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Στις έρευνές της για την ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη, η τοπική αστυνομία αξιοποίησε βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και πολυκατοικιών.

Ο 21χρονος, που θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη, απόπειρα κατά συρροή - από κοινού και μη - εναντίον αστυνομικών και πολιτών, κατοχή εκρηκτικών υλών κατ' εξακολούθηση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διατάραξη κοινής ειρήνης με εκτέλεση βιοπραγιών, εξύβριση κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ο 21χρονος είναι πιθανό να λάβει νέα προθεσμία από την ανακρίτρια. 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αναμένουμε αφίσες στα Εξάρχεια και κείμενα σε γνωστά/άγνωστα site με κείμενα υποστήριξης, κατηγορίες εναντίων των ακροδεξιών στοιχείων που αναμφίβολα ευθύνονται για την ρίψη της φωτοβολίδας και πρόσκληση σε πορεία αλληλεγγύης για τον σύντροφο. Τι όχι;
Παραδειγματική τιμωρία του επίδοξου δολοφόνου, που φύτεψε φωτοβολίδα στο πρόσωπο του κοριτσιού!Αμέσως στο κελί 33, παρέα με τους δολοφόνους της άλλης μπάντας (χ.α.) και ο συγκεκριμένος αναρχικός.Μακάρι να ζήσουμε κάποια στιγμή ένα κράτος αρχών, που πατάσσει τη βία από όπου και αν αυτή προέρχεται.