Όλο το πλήρωμα και οι πιλότοι θα είναι μέλη της LGBTQ κοινότητας στην πτήση «Pride» της Virgin Atlantic

Όλο το πλήρωμα και οι πιλότοι θα είναι μέλη της LGBTQ κοινότητας στην πτήση «Pride» της Virgin Atlantic Facebook Twitter
1

Η Virgin Atlantic σε συνεργασία με τον σταρ του Netflix, Tituss Burgess, θα πραγματοποιήσει μια πτήση στην οποία ολόκληρο το πλήρωμα και οι πιλότοι θα είναι μέλη της LGBTQ κοινότητας. 

Η πτήση «Pride» από Λονδίνο προς Νέα Υόρκη έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2019, ώστε να συμπέσει χρονικά με το WorldPride, που συμπληρώνει 50 χρόνια από τις εξεγέρσεις του Stonewall το 1969. 

Ο ηθοποιός, γνωστός από την εκπομπή Unbreakable Kimmy Schmidt, έχει αναλάβει το κομμάτι της ψυχαγωγίας, ενώ στην πτήση θα υπάρχει επίσης DJ, drag queen μπίνγκο, τύπου καραόκε με τραγούδια της Judy Garland, speed-dating μεταξύ των επιβατών και άλλες ζωντανές εμφανίσεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Join me, @virginatlantic and @virginholidays for the UK’s first ever Pride Flight next June!!! Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tituss Burgess (@titusssawthis) στις


Οι Virgin Atlantic και Virgin Holidays συνεργάστηκαν με τον μη κερδοσκοπικό τουριστικό οργανισμό NYC & Company και το Alliance for Downtown New York για να υλοποιηθεί η ιδέα. Τα εισιτήρια έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται, ενώ οι ημερομηνίες επιστροφής είναι ευέλικτες, με τις τιμές για την οικονομική θέση να ξεκινούν από 380 λίρες. 

Το Stonewall 50 για το WorldPride NYC θα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 εκδηλώσεις, ανάμεσά τους παρελάσεις, πάρτι, ομιλίες, ταινίες και άλλα πολλά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου 2019, με κορύφωση το Pride στις 30 Ιουνίου. 

 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια