Vogue: Όλοι μιλούν για το προκλητικό της εξώφυλλο και το γυμνό της περιεχόμενο


Un café avec Jarrod Scott από VOGUEPARIS
37

 

 

 

Πρόκειται για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης Vogue Hommes. Ο Jarrod Scott, το 23χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, είναι το εξώφυλλο του τελευταίου της τεύχους. Ο Jarrod Scott ανακαλύφθηκε από πρακτορείο μόδας σε μια παραλία των Φιλιππίνων όπου έκανε διακοπές. Η καριέρα του στο μόντελινγκ ξεκίνησε μόλις πέρσι. Περπάτησε για την κολεξιόν του οίκου  Givenchy για τη συλλογή  Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012. Έχει φωτογραφηθεί για το σουηδικό brand εσωρούχων Bjorn Borg.

Η φωτογράφηση του περιοδικού. H τελευταία φωτογραφία πρoκάλεσε αρκετές συζητήσεις για το αν ταιριάζει ή όχι με την αισθητικής της Vogue:

37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV & Media / Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε σπάνιες δηλώσεις: «Με ρωτούν γιατί δεν βγαίνω στην τηλεόραση» - Με τι ασχολείται σήμερα

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι «κλείδωσε» η τηλεοπτική του επιστροφή - Το σχόλιο του ηθοποιού για τις σειρές που προβάλλονται σήμερα και τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
THE LIFO TEAM
«Το CBS News καίγεται»: Η πρώτη συνέντευξη του Σκοτ Πέλεϊ μετά την απόλυσή του

TV & Media / «Το CBS News καίγεται»: Η πρώτη συνέντευξη του Σκοτ Πέλεϊ μετά την απόλυσή του

Ο βετεράνος δημοσιογράφος του “60 Minutes” κατηγορεί τη νέα ηγεσία του CBS News για πολιτική παρέμβαση σε ρεπορτάζ, περιγράφει το κλίμα μετά τις απολύσεις και ζητά την απομάκρυνση της Μπάρι Γουάις
THE LIFO TEAM
Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

TV & Media / Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

Η απομάκρυνση του βετεράνου δημοσιογράφου από το ιστορικό 60 Minutes άνοιξε νέα κρίση στο CBS, με γνωστά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης να μιλούν για απειλή στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

TV & Media / Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

Στο Actors on Actors του Variety, η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ μετέτρεψαν μια celebrity συζήτηση σε απολαυστικό μάθημα για τη φήμη, τη μητρότητα, το Euphoria στα σχολεία και το Viagra ως φεμινιστική ατάκα.
THE LIFO TEAM
Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM