ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2018 | 15:42

Βοηθεια

Καλησπερα σε ολους. Εδω και λιγους μηνες βγαινω με καποιον ο οποιος ειναι αρκετα μεγαλυτερος. Αυτος 50,εγω 29. Μου εχει πει οτι προς το παρον δε θελει σχεση,αλλα γενικα περναμε πολυ ομορφα. Την παρασκευη το βραδυ δε μπορεσε να βγει και ετσι βγηκα με την παρεα μου. Ειμαστε 3 κοριτσια και 2αγορια. Δεν παιζει κατι ερωτικο απο πλευρας μου προς καποιο απο τα αγορια. Χθες λοιπον,πηγα και τον βρηκα στο μαγαζι που ηταν ηδη για ποτο. Με ρωτησε πως περασα την παρασκευη και του ειπα οτι ηταν καλα. Με ρωτησε γελωντας και καπως πονηρα αν βγηκαμε ζευγαρακια,ενω του εχω πει οτι δεν ειμαι απο τις γυναικες που θα βγσινει εστω χαλαρα μαζι του και θα πηγαινει στο κρεβατι με αλλον. Μετα απο λιγη ωρα,του ειπα οτι θα φυγω για λιγο να βρω την παρεα μου και ειπε οκ και οτι θα μου στειλει μηνυμα μετα για να ξαναβρεθουμε. Το θεμα ειναι οτι καιησαμε σπιτι μου με την παρεα,εφυγαν και μετα απο καποια στιγμη νυστσξα και κοιμηθηκα... Ξυπναω γυρω στις 5 μιση και μου εχει στειλει μνμ να παω να τον βρω και με πηρε και 3 φορες(οταν κοιμαμαι το κλεινω). Απο εκεινη τη στιγμη και.μετα ηταν πολυ αποτομος,σαν να θυμωσε. Μου μιλουσε πολυ αποτομα οπως δεν μουχει ξαναμιλησει ποτε. Φοβαμαι λοιπον οτι νομιζε πως τον αφησα και βγηκα με αλλον... Δε θελω να νομιζει κατι τετοιο! Τι να κανω βρε παιδια για να επανορθωσω?
7
 
 
 
 
σχόλια
Ας τον έπαιρνες τηλέφωνο ότι νύσταξες και δε μπορείς να ξαναβγείτε. Κι εμένα θα με πείραζε αν τον άλλον τον έπαιρνε ο ύπνος κι έκλεινε και το κινητό του.
Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά ο τύπος, αν το κατάλαβες, έκλεισε ραντεβού για σεξ, για αργότερα να βρεθούνε, σου λέει.Αλλά δεν την βρήκε.Και δεν έκανε τελικά.Και θύμωσε.Αυτό ήταν όλο και τίποτε άλλο. Αυτά που περιγράφεις θα μπορούσαν να ισχύουν άνετα σε μία κανονική σχέση.
Να τον παρατήσεις. Αυτό να κάνεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με μια νορμάλ διαφορά ηλικίας. Εδώ όμως μιλάμε σχεδόν για μια εικοσαετία. Χάνεις τα χρόνια σου, ενώ θα μπορούσες να χτίζεις το μέλλον σου με έναν άντρα πιο κοντά στη δική σου ηλικία. Είτε είσαι ανασφαλής, είτε γουστάρεις τα γεμάτα πορτοφόλια. Στη δεύτρεη εκδοχή καλά να πάθεις. Ας σε κάνει και σκλάβα του!
Ανέχεσαι τέτοιο χουνέρι από κάποιον που "δεν θέλει σχέση";Και τι θες τώρα; Να επανορθώσεις; Μάλιστα, αφού σε έκανε να πιστέψεις ότι εσφαλες. Άνοιξε λίγο και τα ματάκια σου, πέρα από το άλλο..