ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2018 | 15:33

Καμιά ιδέα;

Εγώ με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 2 χρόνια. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου δεν εχουνε καθόλου όρεξη για σεξ. Κάνεις απ' τους δυο μας δεν κάνει καν την κίνηση. Αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις και αρχίζω και σκέφτομαι ότι μήπως δεν του αρέσω, η βαριέται πλέων το σεξ μαζί μου. Από μεριά μου, βαριέμαι απλά , δεν έχω όρεξη κάπως, όχι ότι με χαλάει κάτι επάνω του, το αντίθετο κιόλας. Τώρα εκείνος δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο κεφάλι του.Απλά με έχει πιάσει μια ανασφάλεια. εκεί που ήμασταν μέσα στη κ@*#α τώρα δεν έχουμε όρεξη και φοβάμαι μήπως πλέων δεν του αρέσω. Καμιά ιδέα για να τον ταρακούνησω λιγάκι ;Γιατί είμαι και λίγο άσχετη σ αυτά ,ειναι και η ανασφάλεια μέσα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτηστε το ανοιχτά. 2 χρόνια μαζί, έχεις το θάρρος και τον τρόπο να ξεκινήσεις τέτοια συζήτηση. Τα ίδια με'σενα μπορεί να σκέφτεται κι αυτός. Ίσως σε βλέπει που βαριέσαι κι αποθαρρυνεται. Καντου κι εσύ ενα ντου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ