ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2018 | 13:13

ΠΕΘΕΡΟΧΑΛΙΕΣ

Οι γονείς του άντρα μου μού φέρονται άσχημα, πριν παντρευτούμε αν και είχαν γνωριστεί οι οικογένειες μας τού μίλαγαν για άλλες γυναίκες μπροστά μου και ότι εκείνες ήταν καλή περίπτωση γι'αυτόν, άφηναν υπονοούμενα. Δεν τους δίνω σημασία, ούτε και ο σύζυγός μου, που τούς έχει δώσει άπειρα λεφτά κι εκείνοι νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και τα λεφτά τους τα χουν μόνο για κείνους. Η κόρη τους (η αδελφή του συζύγου μου) τούς έχει διαγράψει από τη ζωή του, γιατί δεν πήγαν ούτε στη γέννηση του παιδιού της στο μαιευτήριο, ούτε στη βάφτιση δεν πήγε ο πατέρας τους με την πρόφαση δεν έδωσαν το όνομα στο παιδί. Έχει να τούς μιλήσει 11 χρόνια και μένουν πάρα πολύ κοντά.Η μητέρα μου, μού λέει να πηγαίνω να βλέπω τους γονείς του άντρα μου και μη φερθώ όπως η κόρη τους και ο γαμπρός τους. Μου λέει μπορεί να σας δώσουν κανα σπίτι ή χρήματα. Ο σύζυγός μου για πολλά πολλά χρόνια τούς έδινε χρήματα για το δάνειο και για τα πάντα, εκείνοι τού έλεγαν ότι θα τον βοηθήσουν και τού γύρισαν την πλάτη τελείως, όταν κατάλαβαν ότι προσπαθεί να κάνει κι εκείνος οικογένεια. Του είπαν κιόλας ότι δεν τους βοήθησε και πολύ, ενώ τού χρωστάνε γύρω στα 35000 ευρώ και δανεικά και αγύριστα. Εντωμεταξύ τα περιουσιακά τους τά χουν μόνο για την καλοπέρασή τους.Το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να πάω σε ανθρώπους που συνέχεια δημιουργούν προβλήματα και προκαλούν φασαρίες και ο άντρας μου το ίδιο μού λέει να μήν τους επισκέφτομαι γιατί δεν σέβονται και δεν εκτιμούν κανένα και τίποτα. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι και να ανέχομαι την άσχημη συμπεριφορά τους, όπως συμβουλεύει η μητέρα μου, μήμπως και φιλοτιμηθούν και επιστρέψουν στο γιο τους ό,τι του χρωστάνε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η μητέρα σου έχει διαφορετική νοοτροπία, καθώς μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι οφείλουμε σεβασμό στους γηραιότερους και δη τους γονείς, ανεξαρτήτως αν αυτοί το αξίζουν ή όχι. Επιπλέον, αντιλαμβάνομαι ότι απλώς σου εξέφερε τη γνώμη της, δεν σου επέβαλε κάτι. Εντάξει, ίσως "έπαιξε" λίγο και με τις ενοχές σου και πόνταρε στο συμφεροντολογικό σου αίσθημα, απ' όπου και ο έντονος προβληματισμός σου ίσως, αλλά αυτή είναι η άποψη ΤΗΣ, όχι η δική σου.Στην τελική, εσύ θα κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό για την εύρυθμη λειτουργία τους δικού σου σπιτικού και την ηρεμία της οικογένειας σου. Αν αυτό σημαίνει ότι τυπικά συναναστρέφεσαι μαζί τους όταν αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, ας είναι. Δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεις τον εαυτό σου να τους βλέπει παραπάνω.
Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς. Τυπικές σχέσεις μόνο. Κανένα τηλέφωνο σε γιορτές κι επισκέψεις μια στο τόσο. Προβληματικά πεθερικά παραμένουν προβληματικά και συνήθως μόνο προβλήματα δημιουργούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ