ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2018 | 10:17

Με κουράζει η πολυλογία.

Και δυστυχώς ούτε εδώ είστε περιεκτικοί. Ορισμένοι από σας γράφουν κατεβατά. Κείμενα χωρίς συνοχή και συνεκτικότητα, που πρέπει να τα διαβάσεις τρεις φορές για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.Παρακαλώ πολύ, λίγα λόγια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν, καταλάβατε;Άντε τώρα, γιατί πολλά μας τα κάνατε εδώ μέσα...Απο δω κι εμπρός μόνο κόκκινο στυλό και φυσικά ξεχάστε τα "Μπράβο" και τα αυτοκολλητάκια.Ορίστε μας!
Που λες σήμερα, πήγα τα παιδιά σχολείο και έχασα κάποιες ώρες στο δρόμο χαζεύοντας βιτρίνες. Που να σου πω την αλήθεια, γουστάρω να χαζεύω βιτρίνες, είδα και ένα μπουφανακι τώρα για το χειμώνα υπέροχο. Αλλά είχα και διάβασμα, οπότε γύρισα σπίτι και στρωθηκα αφού χάζεψα (ξανά) λίγο λιφο και έκανα και μερικά σχόλια. Μετά τσέκαρα και email, αλλά δεν είχα τίποτα νέο, μόνο κάτι από το yoox. Προσφορές. Αλλά δεν είμαι για ψώνια τώρα. Α! Έβγαλα και τα εισιτήρια, 21-22 θα είμαι Αθήνα για τις εξετάσεις, γ@μωτο,που να ξεμπερδέψω με το γμμμν το μτπτχκ.Μου έφαγε την ψυχή, αλήθεια σου λέω. Μιλάμε, δεν έβριζα και τώρα.. Άσε. Και τώρα θα πάω τον μεγάλο αγγλικά. Στις 3 έχει μάθημα, και να κάνω και καμιά δουλειά, να πάρω και τηλέφωνο τους φίλους μου, που μ'εχλυν χάσει. Και τα πιάτα. Τα πιάτα, ναι. Καρμπονάρα είχαμε σήμερα, καλή έγινε, εγώ τα τρώω και λίγο αλμύρα λόγω υποστασης. Και μετά κοιτάω το ρολόι και πέρασε η ώρα γμτ μου και έναν καφέ να κάνω πρέπει.Και συμφωνώ μαζι σου, ρε εξ. Να ξέρεις. Συμφωνώ, αλλά έπρεπε κάπου να τα πω. (σιχτιρ μεσημεριατικα με τις συμβουλές)