ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 00:25

Τί να κάνω για να ξαναέρθει σε μένα;

Χωρίσαμε και με μπλοκαρε στο φεισμπουκΚαί τώρα είναι με άλληΜέσα σε μια βδομάδα με αντικατάστησε! Τί μπορώ να κάνω;Τον αγαπώ και τον θέλω πίσω
7
 
 
 
 
σχόλια
Τι τι να κάνεις;Εδώ σε μια εβδομάδα βρήκε άλλη.Τόσο πολύ του έπεσε βαρύς ο χωρισμός σας.Να σταματήσεις να είσαι σε άρνηση και να τον ξεχάσεις.Δεν σε θέλει.Τζάμπα στεναχωριέσαι για κάτι που δεν αξίζει.
Αχ, ας σου απαντήσω μιας κι έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση πριν λίγα χρόνια. Έχασα τον κόσμο κάτω απ' τα πόδια μου, δεν γίνεται να μου το κάνει αυτό, σε μένα που τον στήριξα και τον λάτρεψα. Κι όμως, τον συγχώρεσα. Κι όμως, μετά από τρεις μήνες γύρισε σε μένα. Για ενάμιση χρόνο άντεξε. Μετά με παράτησε ξανά με την ίδια ευκολία. Και ήμασταν διακοπές. Κι ας ήμουν 20 κι εκείνος 34. Τόση ωριμότητα. Ένα χρόνο μετά, ακόμα η πληγή δεν έχει κλείσει. Σε ρωτάω λοιπόν.. Τον θες σίγουρα πίσω; Γιατί αφού του ήταν εύκολο να σου φερθεί έτσι μια φορά, θα σου φερθεί όμοια και δεύτερη και τρίτη. Κάποιοι απλά δεν μπορούν να αγαπήσουν.
Έγω το έχω πει! Τα μάγια είναι η λύση! Για όλες μας! Αυτό το ξορκι που σου στέλνω, είναι τόσο δυνατό, που σε εμένα μονο και μόνο που το διάβασα πέτυχε σκέψου! Θα το εκανα κιολας για ακομα καλυτερα αποτελεσματα αλλα φοβαμαι μην βάλω καμια φωτια με τα κερια και τα χαρτονια!Θα χρειαστείτε......Ένα κενό φύλλο χαρτιούΨαλίδιΈνα μικρό κουτί από χαρτόνι,ροζ¼ φλιτζάνι αποξηραμένα ροζ ροδοπέταλα2 ροζ κρυστάλλους χαλαζίαΈνα δαχτυλίδι για το δάχτυλο σαςΔύο ροζ κεριάΣτικ πατσουλί,ελαιο πατσουλί.Μερα Παρασκευή και ώρα διπλή σε γεμιση σελήνης.Ανάψτε το στικ με άρωμα πατσουλί.Κόψτε το χαρτί σε σχήμα 2 καρδιών πού τέμνονται.Τοποθετήστε το χαρτί στο κουτί.Κρατήστε τα αποξηραμένα ροδοπέταλα στην καρδιά σας για περίπου ένα λεπτό πριν τα βάλετε στο κουτί.Τοποθετήστε τα κρύσταλλα επείσηςμέσα στο κουτί.Τώρα, κρατήστε το δαχτυλίδι στα χέρια σας και επαναλάβετε 3 φορές:Σύμβολο της αγάπης, στείλε μου αγάπη μου!Στη συνέχεια, τοποθετήστε απαλά το δαχτύλιδι στο κουτί.Ανάψτε τα κεριά στα αριστερά του κουτιού. Ραντίστε το κουτί σας με το 'ελαιο και κλείστε το.Αφήστε τα κεριά να κάψουν ακριβώς 13 λεπτά, διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να σκεφτεστε την αγάπη να μπαίνει στη ζωή σας.Μετά από ακριβώς 13 λεπτά, σβήνετε τα κεριά. Επαναλάβετε το τελετουργικό των κεριών, κάθε βράδυ μέχρι τα κερια να καούν εντελώς αφήνοντας το κουτί κλειστό.Μόλις τα κεριά έχουν καεί σε ύψος μικρότερο από περίπου μία ίντσα, αφαιρέστε το δαχτυλίδι από το κουτί και φορέστε το. Θάψτε το κουτί σε μια τριανταφυλιάΗ αγάπη σας δεν θα καθυστερήσει....(Για οποιον δεν το καταλαβε, τρολάρω)
Τώρα επειδή νιώθω λίγο άσχημα που παίζω με τον πονο σου, λέω να σου απαντησω και σοβαρα. Μην ασχολήθεις άλλο, γιατι προφανως και δεν θέλει να ειστε μαζι αφου σε αντικατέστησε τοσο γρηγορα. Να στρεψεις την προσοχη σου σε άλλα πραγματα και θα σου περασει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ