ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2018 | 23:31

Βοηθεια

Ειμαι 17 και αφου εχασα επιτελους 30 κιλα (ειμαι φυσιολογικος τωρα) θα βγω για πρωτη μου φορα με κοπελα το σαββατο (πριν 1.75 103 κιλα ουτε γι αστειο κοπελα).Θελω λιγα τιπς,πρεπει να κερασω και τον καφε και το φαγητο?δεν εχω θεμα απλα μην το θεωρησει υποχρεωση δεν θελω.Επιπλεον τι να συζηταω μαζι της και τι να ΜΗΝ συζηταω.Βοηθεια παρακαλω!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Πηγαινε μονο για καφε για πρωτο ραντεβού..Να κερασεις αν εχεις τη δυνατότητα..πρωτο ραντεβου ειναι!!!Να εισαι απλα ο εαυτός σου!!! Καλη επιτυχία !!!! :-)
Δεν είσαι υποχρεωμένος να κεράσεις πλέον, ξέρεις. Κάποτε (προ 30ετίας και πριν) κερνούσαν αποκλειστικά οι άντρες, διότι δεν δούλευαν οι γυναίκες και επομένως δεν είχαν εισόδημα. Τώρα, στην σύγχρονη εποχή, μια στο τόσο είναι οκ, με την προϋπόθεση ότι κερνάτε και οι δύο.Θα πάτε και για καφέ και για φαγητό; Από άποψη χρονική (3-4 ώρες τουλάχιστον) δεν είναι πολύ για πρώτη γνωριμία; Εγώ θα πρότεινα ή το ένα ή το άλλο για αρχή.
Μμμμ...Αν θες να πληρωσεις καν'το αλλά πες το κάπως έτσι "Εεεε στο πρωτο ραντεβού θέλω να πληρώσω εγώ" ,εννοω να τονίσεις την λεξη πρωτο. Επειτα συζητα ότι θες, αλλα απεφυγε κλαψα για πρωην, πολιτικα και θρησκευτικα θέματα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι δύσκολες ερώτησεις, τα πειράγματα και οι προκλησεις. Καλη σου επιτυχία ^_^Και... Συγχαρητηρια για τα κιλα που εχασες, δεν πρεπει να'ναι ευκολο πραγμα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ