ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 03:01

σπίτι δίχως ...μέλλον

Πέτρινη παραδοσιακή οικία που είχε χτίσει ο μακαρίτης ο παππούς στα νιάτα του και που πριν τριάντα χρόνια μάς ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να γκρεμιστεί για να περάσει ένας νέος δρόμος, όχι μόνο παραμένει ακόμα στη θέση της κι ο δρόμος ανύπαρκτος, αλλά κατά πως φαίνεται θα παραμείνει "στον πάγο" εις στους αιώνας των αιώνων μιας κι ο δήμος δεν έχει λεφτά ούτε για πιο αναγκαία έργα, πόσο μάλλον για να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη απαλλοτρίωση.Πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο να την επιδιορθώσω-ανακαινίσω ώστε να την κατοικήσω ή παίρνω μεγάλο ρίσκο και θα πάνε χαμένα και τα λεφτά που θα ρίξω;(Τι κρίμα ρε γαμώτο να πάει χαμένο τέτοιο σπίτι, γιατί ακόμα κι αν ποτέ γκρεμιστεί, η αποζημίωση θα είναι κυριολεκτικά ψίχουλα.)
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι αν σε 10 χρονάκια, ο μη γένοιτο, βρει ο δήμος τα χρήματα για την διάνοιξη του δρόμου και ξεκινήσει η διαδικασία της απαλλοτρίωσης; Bye bye, πέτρινο παραδοσιακό σπιτάκι! Βέβαια, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι δήμοι της χώρας είναι ήδη υπερχρεωμένοι κι έργα γίνονται πια με το σταγονόμετρο, ακόμα κι αν βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια, ποιος θα δώσει άμεση προτεραιότητα σε ένα έργο που έχει μείνει τόσες δεκαετίες στα χαρτιά και δεν υλοποιήθηκε ούτε την περίοδο που το χρήμα έρρεε άφθονο; Παίζεις με τις πιθανότητες λοιπόν, οπότε γνώμη μου είναι πως πρέπει να το σκεφτείς καλά το ρίσκο που παίρνεις. Και ρώτα και έναν μηχανικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ