H 38χρονη που παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

H 38χρονη που παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη Facebook Twitter
3

Πριν από λίγες μέρες, η 38χρονη Laëtitia Nguyen από τη Γαλλία παντρεύτηκε στη Σαντορίνη, αλλά γαμπρός δεν υπήρχε καθώς υπήρξε έκτακτη αλλαγή την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ίδια ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν και ένα όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στο νησί τον Μάιο.

Τελικά ο γάμος έγινε με μόλις 8 καλεσμένους και είναι ο πρώτος solo στο νησί.

Μάλιστα το κόστος έφτασε σχεδόν στα 20.000 ευρώ και το νυφικό ξεπέρασε τα 3000 ευρώ.

H 38χρονη που παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη Facebook Twitter

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ». δηλώνει η Laëtitia, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας 'κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό»

Συνέχισε αναφέροντας: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης

Γαλλίδας.

H 38χρονη που παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη Facebook Twitter

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό και κατέληξε αναφέροντας: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με 'παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Εντωμεταξυ, το κωμικοτραγικό με τους γάμους είναι ότι και γαμπρός να υπάρχει, είναι σαν να μην υπάρχει! Η νύφη ασχολείται για μήνες με τις προετοιμασίες του γάμου και φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια (αν βάζαμε τέτοια ενέργεια οι γυναίκες στα επαγγελματικά μας, θα είχαμε γίνει όλες διευθύντριες), μιλάει απ' το πρωί μέχρι το βράδυ για το γάμο, την ημέρα του γάμου λάμπει και κλέβει την παράσταση - ο γαμπρός είναι πραγματικά σαν λεπτομέρεια: αναγκαία μεν, λεπτομέρεια δε. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους, και κυρίως εμάς τις γυναίκες.