ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2018 | 02:50

Perfect

Τελικα τι χρειαζεται κανεις για να θεωρειτε ομορφος; Η ομορφια ειναι υποκειμενικη ή αντικειμενικη; Ομορφος ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος εχει βρει παραλληλα και την εσωτερικη γαληνη; Ισως πρεπει να ειναι και μορφωμενος; Οπως και να χει σιγουρα ομορφη δεν ειμαι εγω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πείτε ότι θελετε, αλλά η (εξωτερική) ομορφια αντικειμενικη ειναι. Υπαρχουν ανθρωποι αντικειμενικα ομορφοι και ανθρωποι αντικειμενικα ασχημοι. Το γουστο ειναι υποκειμενικο
Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ο καθένας μπορεί να είναι όμορφος απλά σε διαφορετικά μάτια. Σίγουρα όμως το τέλειο, που το έβαλες και στον τίτλο δεν υπάρχει πουθενά. (Το βρίσκεις μόνο στην καρδιά των ερωτευμένων)
Και τα δυο σε διαφορετικες αναλογιες. Κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι αντικειμενικη και εχει να κανει πρωτιστως με το προσωπο και στη συνεχεια με το σωμα.
Οπως ειπες η ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενική!Όλοι ομως είμαστε ομορφοι για καποια ατομα ειτε εσωτερικα ειτε εξωτερικα!Οσων αφορα την εξωτερικη εμφάνιση, αλλοι τονιζουν καθε σου ατελεια καθως σε θεωρούν ασχημη και θελουν να το δηλώσουν,αλλοι σε θαυμαζουν και το δειχνουν! Η μόρφωση δεν ειναι απαραίτητα ομορφια!Υπαρχουν πολλες περισσότερες αρετες που μπορει να εχει ο ανθρωπος και αποκλείεται να μη κατεχεις τουλάχιστον μια.Κάποιοι στέκονται στην επιφάνεια,οσοι ομβς σε αγαπουν πραγματικα γνωριζουν τη ομορφια σου ειτε αναφερομαστε στην εξωτερικη ειτε στην εσωτερική!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ