ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2018 | 21:54

Δεν αντέχω την αδερφή της κοπέλας μου...

..... ηρθε σπιτι μας (24 χρονων αυτη) και μας μιλαει 2 ωρες για το καινουργιο της αμορε. Ταχα μου ερωτευμενη, ταχα μου δεν υπαρχει αλλος σαν κι αυτον. Τον ειχε στα υποψιν της ενω ειχε σχεση, μολις χωρισε 10 μερες εκλαιγε και τσουπ τα εφτιαξε τωρα με αυτον κι μεις πρεπει να πεταμε απο την χαρα μας με τον νεο ερωτα της. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ. ΤΣΟ....Α ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΡΙΜΗ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ Β...Α Σ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ...Ο Σ ΣΤΟ INSTA ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (πρεπει να εχει κυρος και να φαινεται φραγκατος) ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ.Τα ειπα και ηρεμησα. Κριμα στο παλικαρι.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η επιδεικτική και πιθανολογώ προκλητική συμπεριφορά της σου έχει προκαλέσει πρόβλημα. Μπορεί να το κάνει από ανταγωνισμό στην αδερφή της.Πράγματι κρύβεις μία καταπιεσμένη έλξη γι αυτή την κοπέλα και είναι φυσιολογικό να σου συνέβη, άνθρωποι είμαστε.Δύσκολα διορθώνεται και όσο θα το πολεμάς, θα μετατρέπεται σε κόλαση.Απέφυγε όσο μπορείς να παρατηρείς φωτογραφίες της και ξεκαθάρισε το τοπίο μέσα σου, γιατί έφτασες στο σημείο να κάνεις εξομολόγηση για την αδερφή της...Και να σας συμβουλέψω αν μου επιτρέπετε: να είστε ψυλλιασμένοι και ψυλλιασμένες με όλες αυτές τις συγγένειες και φιλίες που φέρονται απροσδιόριστα περίεργα και εσείς παλεύεται με την αγαθή σας διάθεση να μην τους παρεξηγήσετε.
Δεν κάνετε που δεν κάνετε κάτι παραγωγικό, δεν πάτε να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό από το να κάθεστε να σας τα κάνουν τσουρεκια; Φιλικά. Δεν νομίζω να σου κάθισε και στο σβέρκο. Ή μήπως δεν σου κάθισε γενικά κι εκεί είναι το προβλημα; ;)
Γιατί κρίμα στο παλικάρι; Αφού δεν την παίρνει κανένας σοβαρά (όπως ο ίδιος γράφεις), η αξιολύπητη τελικά θα είναι η συγκεκριμένη, και όσοι τη γνωρίσουν, καλά θα περάσουν και μετά μην τους είδατε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ