ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2013 | 12:48

Βιασμός και απωθημένα..,

Δε θα γίνω μελοδραματική.Στα 15 μου με βίασε ο φίλος μου.Πέρασε ενα διαστημα που δεν καταλαβαινα τι συνεβαινε και γι αυτο εμεινα μαζι του.Μετα χωρισαμε, ξεκαθαρισε το τοπιο, καταλαβα οτι αυτο ηταν οντως βιασμος.Εγω χαλια για καποιους μήνες.Αυτός πηγε με την κολλητή μου.Ολα περασαν.4 χρονια μετα, δεν εχει περασει μερα που να μην το εχω σκεφτει.4 χρονια μετα, κι εγω ακομη περιμενω τη νεμεση.4 χρονια μετα, και το μετανοιώνω καθε στιγμή που περασα μαζί του.4 χρονια μετα, και δεν ειμαι υγιης (ψυχολογικα).Δε ζητω συμβουλες. Απλα κανείς δεν τα ξερει αυτα.Και ηλπιζα πως θα νιωσω καλυτερα αν τα μοιραστω με εσας συνεξομολογητές.Υ/Γ: Μην χαιρεσαι που με κατέστρεψες, που απομακρυνες ολους τους φιλους μου απο εμενα, που με εκανες να συχαινομαι τον ερωτα, που με κοροιδεψες, που πετυχες τον σκοπό σου, θα επανέλθω. Αλήθεια θα επανέλθω. Και τοτε θα ειναι ολα αλλιως. Δε θα με νοιαζεις. Δεν θα σε σκεφτομαι. Δε θα νιωθω σαν μανιακη δολοφόνος που σκέφτεται οτι μπορεί να παθεις κατι και χαιρεται. Θα ειμαι και παλι ο εαυτος μου. Αυτος που χαθηκε για χαρη σου.Συμβουλή προς οποιον αφιερωσει χρονο για να το διαβασει: Μην μπλεκετε με διαταραγμενους ανθρωπους, τελικα σας μεταδιδουν τα προβληματα τους, τα ψυχολογικα τους , τα χάλια τους και σας αφήνουν με ενα σωρό απωθημενα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σωστά τα λές. Κοίτα όμως εσύ να προχωρήσεις με προσοχή στην επόμενη γνωριμία! Από την περιγραφή σου βγαίνει ότι είσαι συγκροτημένο και έξυπνο άτομο και δεν θα αφήσεις τέτοια περιστατικά να καταστρέψουν την ζωή σου. Έχε υπόψη σου ότι πολλά κορίτσια βιώνουν το σεξ με τον δικό τους σαν βιασμό , γιατί δεν είναι πετυχημένο , λόγω απειρίας ή αδιαφορίας ή εγωισμού του δικού τους!! Μην στέκεσαι εκεί . . . . . προχώρα!!