ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μαύρες σελίδες - Η ΝΔ δημιούργησε σάιτ αφιερωμένο στα ψέματα του Τσίπρα

Μαύρες σελίδες - Η ΝΔ δημιούργησε σάιτ αφιερωμένο στα ψέματα του Τσίπρα Facebook Twitter
6

Σάιτ με το όνομα «Mauresselides.gr» (Μαύρες Σελίδες),αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα και με σκοπό προβάλλει «τα ψέματα και τις ανακολουθίες του», δημιούργησε η νέα Δημοκρατία.

Το αθηναϊκό πρακτορείο και το φιλοκυβερνητικό avgi.gr το χαρακτηρίζουν σάιτ προπαγάνδας ενώ η ιστοσελίδα αναμένεται να δημοσιεύσει το περιεχόμενό της σε λίγες ώρες.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών».

Τελικός στόχος του mavresselides είναι να αποδομήσει «το νέο αφήγημα του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ». Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διαχειριστές του: «Τώρα ο κ. Τσίπρας, καθώς γνωρίζει την επικείμενη εκλογική συντριβή του είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει... Το βλέπουμε ήδη τις τελευταίες εβδομάδες στα όσα ψελλίζουν τα στελέχη του. Οι ίδιοι που είχαν παραδεχθεί ότι η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ήταν συνειδητή επιλογή τους, τώρα ξαφνικά υπόσχονται μείωση των φόρων. Κανείς ωστόσο πια δεν πιστεύει τον κ. Τσίπρα. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα που λέει ξανά».

Περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας την επομένη της λήξης του τρίτου μνημονίου: «Η οικονομική κατάσταση της χώρας παραμένει κρίσιμη. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει πλέον και το μαξιλάρι ασφαλείας των εταίρων μας. Επενδυτές δεν έρχονται, δουλειές καινούργιες δεν δημιουργούνται, οι μισοί Έλληνες χρωστούν στην εφορία, το κόστος δανεισμού της χώρας αυξάνεται αντί να μειώνεται και ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η οικονομία υπεραποδίδει». Και καταλήγει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα για τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία για την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει κοστολογημένες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών ώστε να διευκολυνθεί η δημιουργία χιλιάδων θέσεων απασχόλησης και να ενισχυθεί και το διαθέσιμο εισόδημα και των επαγγελματιών και όλων των εργαζομένων... Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σε απόλυτη συνέπεια με τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του πατριωτισμού που πρεσβεύει. Και εγγύηση για την εφαρμογή του είναι μια νέα κυβέρνηση ισχυρή και αποτελεσματική, με άξια στελέχη που πιστεύουν σε αυτήν την πολιτική και είναι αποφασισμένοι να την υλοποιήσουν. Αυτήν την κυβέρνηση θα συγκροτήσει σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εντολή του ελληνικού λαού».

Πολιτική
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Γελοία πράγματα. Αυτό τώρα είναι μία σοβαρή αντιπολιτευτική κίνηση? Είπαμε, δεν ήταν και ποτέ η ελληνική πολιτική πανύψηλου επιπέδου αλλά υπάρχουν και όρια. Μερικές φορές (απ όλα τα κόμματα) ξεπερνιούνται. Τώρα είναι μία τέτοια στιγμή. Ο σοβαροφανής (και όχι σοβαρός όπως θέλει να παρουσιαστεί) Κούλης απ την μία κατηγορεί διάφορους πολιτικούς ερασιτέχνες, χωρίς επίπεδο κτλπ (όχι μονάχα του Σύριζα) αλλά όχι μόνο με αυτά τα κατα καιρούς βιντεάκια πέφτει στο επίπεδο τους αλλά πάει ακόμα πιο χαμηλά. Κάνει καταρχάς κινήσεις που συχνά μπούμερανγκ του γυρνάνε. Τι εννοώ: ΕΆΝ ο Συριζα γυρίσει και του πει "ποιος μιλάει" ή βγάλει παρόμοιο βίντεο (που δεν θα το κάνει καθώς απλά αγνοούν τα νεοδημοκρατικά βιντεάκια), άδικο θάχει? Αμ, δεν θα έχει γιατί και η ΝΔ άγια δεν είναι. Κάτι τέτοια κάνει και μάλλον πιο πολύ ο αντίπαλος της κερδίζει (τον οποίο εως τώρα λανθασμένα υποτιμούσε πολιτικά και δεν φαίνεται ναχει γίνει αντιληπτό). Θα χάσουν καμιά Εκλογή και θα ψάχνονται να βρουν τι έφταιξε διότι η ήττα της Κυβέρνησης - κόντρα στην γενική άποψη θα πω - δεν είναι καθόλου δεδομένη, έχουν πολύ χρόνο ακόμα να το γυρίσουν κερδίζοντας τους δικούς τους αρχικούς ψηφοφόρους πάλι (γιατί για νέους, λίγοι θάναι). Για την ακρίβεια, 50-50 είναι οι πιθανότητες σχετικά με το ποιοι θα βγούν, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Και ο κόσμος φαίνεται ναχει προβληματιστεί πως η μόνη "δυνατή" εναλλακτική είναι η ΝΔ αυτή την στιγμή, ένα από τα 2 παλαιά υπαίτια κόμματα δηλαδή.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μάτσο άχρηστοι, δε σημαίνει ότι στη Ν.Δ. είναι καλύτεροι.Η Ν.Δ. βλέπει την καμπούρα των άλλων αλλά όχι τη δική της.
Για τις μαύρες σελίδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πότε θα έχουμε μια σελίδα;Γιατί εκεί στην ΝΔ έχουν την εντύπωση ότι είναι άγιοι; Βασικά ξέρουν ότι δεν είναι, απλά θέλουν να κοροϊδέψουν κι άλλο κόσμο, και ως συνήθως θα γίνει.
Η ΝΔ στοχεύει στην εκδικητική ψήφο. Συμφωνώ με Μ.Ν.Ι.Μ. ότι εγκαινιάζουν χαμήλωμα του επιπέδου, αφού κάλλιστα το ίδιο μπορεί να γίνει για όλα τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα.Γίνεται έτσι πολιτικό επικοινωνιακό εργαλείο η καταστροφολογία του αντίπαλου μέσω διαδικτύου, όταν η χώρα χρειάζεται ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.Στην δημιουργικότητα ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ κρίνεται η σοβαρότητα και αυτό έχει ανάγκη η χώρα ΣΗΜΕΡΑ.Βιώσαμε, βιώνουμε και θα βιώνουμε πικρά εξαιτίας ΤΟΥ ΧΘΕΣ, αν δεν αλλάξουμε.-------------------------------------------------------------------------------------------------------Εξάλλου, ανεξάρτητα από την ιδέα και το περιεχόμενο, πρέπει να προσπαθείς επικοινωνιακά να είσαι άψογος στο μήνυμά σου - όταν θες να σε πάρουν στα σοβαρά.Ποιος στην ΝΔ επέλεξε το "u" αντί του "v", αφού είναι προφανές ότι σκοπός τους ήταν να προφέρονται με λατινικά στοιχεία οι δύο ελληνικές λέξεις. Γιατί άλλωστε, είναι αντικειμενικά ευκολότερο να θυμάσαι την προφορά από το κείμενο.Δεν ξέρουν ότι με το "u" η προφορά είναι "μωρεςςελίντες" ;
Πόσο περισσότερο θα ξεπέσει ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα; Μιας κι έφτιαξαν ιστοσελίδα με τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δε φτιάχνουν και μία για τα ψέματα της ΝΔ; Έτσι θα δείξουν έστω ότι ζουν στην πραγματικότητα.
Συμφωνώ μαζί σας ότι είναι ξεπεσμός, αλλά ιστοσελίδα για τα ψέματα της ΝΔ;; Αν ήταν για τα ψέματα της διακυβέρνησης Καραμανλή, αυτά δεν χωράνε σε ιστοσελίδα! Ο Σαμαράς, ωστόσο, δεν είπε τόσα ψέματα ούτε καν στο Ζάπειο. Θα διαφωνήσω όμως για τη δεύτερη παρατήρηση, ζουν στην πραγματικότητα: να γίνουν γρήγορα κυβέρνηση θέλουν (και θα γίνουν), δεν τους ενδιαφέρει ότι θα την πάθουν όπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όταν θα συγκριθούν με τις προσδοκίες που θα έχουν δημιουργήσει ...