Πολ Μακάρτνεϊ: Έχω δει το Θεό όταν είχα πάρει ναρκωτικά

Πολ Μακάρτνεϊ: Έχω δει το Θεό όταν είχα πάρει ναρκωτικά Facebook Twitter
2

Αν και ο Πολ Μακάρτνεϊ είχε τη φήμη του Σκαθαριού που δεν έκανε πολλά ναρκωτικά, υπήρξε μια φορά που μια ουσία τον έκανε να δει τον «Θεό».

Μιλώντας για τις πνευματικές πεποιθήσεις του, ο τραγουδιστής δήλωσε σε συνέντευξή του ότι πίστευε ότι υπήρχε κάτι υψηλότερο, μια ανώτερη ύπαρξη.

Την θεωρία του συνδέει ωστόσο με μια εμπειρία λήψης της ουσίας διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT).

«Ήμουν καρφωμένος στον καναπέ. Και είδα τον Θεό, αυτό το εκπληκτικό πανύψηλο πράγμα, και αισθάνθηκα ταπεινότητα», δήλωσε ο Μακάρτνεϊ στους Sunday Times, υπενθυμίζοντας ότι πήρε την ουσία με παρέα η οποία περιελάμβανε τον έμπορο τέχνης και ιδιοκτήτη γκαλερί Ρόμπερτ Φρέιζερ.

«Και αυτό που λέω είναι ότι εκείνη η στιγμή δεν άλλαξε τη ζωή μου, αλλά μου έδωσε ένα στοιχείο», προσθέτει.

«Ήταν τεράστιος Ένα τεράστιο τείχος του οποίου την κορυφή δεν μπορούσα να δω και βρισκόμουν στο κάτω μέρος. Και οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγε ότι ήταν τα ναρκωτικά, η ψευδαίσθηση, αλλά ο Ρόμπερτ και εγώ το είχαμε δει», λέει.

Στη συνέντευξή του εκφράζει και άλλες ανησυχίες, όπως για τη τη γενική κατάσταση του κόσμου, και δηλώνει πως πενθεί που «η βία και η αλαζονεία έχουν επιστρέψει», αλλά έχει ελπίδα πως η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτή η συνέντευξη του Paul μου έφερε στο νου μία από τις πιό ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του George Harrison ,the quiet or the mystic Beatle..-What made you wake up-Well the experiences we were having........1.06https://www.youtube.com/watch?v=RhtSM37NRpw&t=35svery low sound need earphones