ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει συλλήψεις μελών του για αφισοκόλληση

Το ΚΚΕ καταγγέλλει συλλήψεις μελών του για αφισοκόλληση Facebook Twitter
EUROKINISSI
8

Το ΚΚΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τη σύλληψη μελών του κόμματος για αφισοκόλληση. 

Το ΚΚΕ κάνει λόγο για «νέο κρούσμα αυταρχισμού, ενταγμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, αυτή τη φορά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ, στη Λάρισα, τα οποία χτες βράδυ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ».

«Τα στελέχη του ΚΚΕ, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθησαν από πολυμελείς δυνάμεις της άμεσης δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, κρατήθηκαν όλη νύχτα, το πρωί προσήχθησαν στην εισαγγελία με χειροπέδες στα χέρια, συνοδεία πολυμελούς και πάνοπλης δύναμης της ασφάλειας και παραπέμφθηκαν σε δίκη, με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας!», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογη και οφείλει να δώσει εξηγήσεις, για το νέο κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος του ΚΚΕ. Απάντηση σε κάθε περίπτωση θα δώσουν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με την καθημερινή δράση τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Εγώ συγκεκριμένα έσκιζα και κατέβαζα αφίσες κομμάτων (ΚΚΕ δηλαδή) από σχολεία και νηπιαγωγεία αλλά και από νοσοκομεία γιατί δεν έχουν καμία δουλειά εκεί.Είναι φθορά δημόσιας περιουσίας και κομματισμού.Καλά κάνανε και τους συλλάβανε καθώς διώκεται νομικά.
Το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ποιο λόγο δεν συλλαμβάνονται λοιποί παράνομοι αφισοκολλητές που υποβαθμίζουν τον δημόσιο χώρο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τη σύλληψη των δικών του παράνομων αφισοκολλητών που υποβαθμίζουν δεκαετίες τώρα τον δημόσιο χώρο.Δεν υπάρχει "καλή" αριστερή παρανομία. Υπάρχει παρανομία. Ευτύχημα θα ήταν να συλληφθούν όλοι οι αφισοκολλητές του Θανάση Παπακωνσταντίνου, των επετειακών κλαρινιτζήδων, των Cirque du Soleil, των Maiden, των Αντίφα, του Τερλέγκα και του Καρατζαφέρη και όσων καταχρώνται των δημόσιο χώρο.
Μας συγχωρείτε που το να κολλάει ο καθένας την πατσαβούρα του όπου θέλει είναι παράνομο. Μας συγχωρείτε που παρανομήσατε και σας συλλάβαμε. Για κάποιο λόγο το ΚΚΕ έχει την εντύπωση πως διαθέτει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα να κάνει ό,τι θέλει και να μην κουνιέται φύλλο. Κανείς δεν έχει καταλάβει ποτέ το γιατί.Βεβαίως, ο μπόγιας θα πρέπει να μαζεύει και όλους τους άλλους που παρανομούν, όπως π.χ. τα εγχώρια ή ξένα κ@λόπαιδα που με "γκραφίτι" (βλ. μουτζούρες) βρωμίζουν και καταστρέφουν αυθαίρετα και ατιμώρητα δημόσια και ιδιωτική περιουσία.Έχουμε φτάσει σε σημείο να παραπονιούνται οι παρανομούντες επειδή τώρα τιμωρούνται, με το επιχείρημα ότι τόσα χρόνια παρανομούσαν ατιμώρητοι..Δεν ξέρω... Υπάρχει ελπίδα;
Θρασος!Να είναι κανονικότητα η προπαγάνδα ολοκληρωτικών ιδεολογιων να στολίζουν τη χώρα με σφυροδρέπανα και επετείακά αφιερώματα σε λιμούς-γενοκτονίες και να παραπονιούνται κι απο πάνω!Πόσο ποιο χαμηλά;
"με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας"H αφισοκολληση οπου μας αρεσει και οχι σε εγκεκριμενα σημεια δεν ειναι φθορα δημοσιας περιουσιας; Ποτε θα σοβαρευτουμε επιτελους σε αυτη την χωρα; Επειδη το 2019 θα ειναι εκλογικη χρονια, ας ελπισουμε πως θα δειξουν αναλογη σοβαροτητα σε ολες τις αντιστοιχες περιπτωσεις...