ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Στηρίζουμε τη συντρόφισσα Νοτοπούλου απέναντι στις αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Στηρίζουμε τη συντρόφισσα Νοτοπούλου απέναντι στις αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων Facebook Twitter
8

Στήριξη στην Κατερίνα Νοτοπούλου δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος κάνει λόγο για στοχοποίηση της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων» και αναφέρει ότι «η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό».

«Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου» συνεχίζει η ανακοίνωση, «αναβαθμίζοντας πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες. Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο».

Πολιτική
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"Συντρόφισσα" Κατερίνα.Όταν ακούω στον 21ο αιώνα - και μετά από όσα έχουμε βιώσει από τους "επαναστάτες" και τις "επαναστάσεις" -, να αποκαλούνται μεταξύ τους "σύντροφοι" τα επαγγελματικά στελέχη και οι οπαδοί, λέω, "να μια λέξη που έχει χάσει το νόημά της".Οπότε και εμείς τους λέμε "παίνεψε το σπίτι σου μην πέσει και σε γκρεμίσει" και "καλές δουλειές, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ"...2200 € το μήνα για ανεπάγγελτο "σύμβουλο" άσκημα είναι ;
Δεν ζήλεψαν ούτε τα νιάτα της ούτε την ομορφιά της. Κι άλλες πέρασαν όμορφες κι άλλες πιο ζηλεμενες.Μονάχα την ξεφωνισαν για αυτό που όντως είναι Καν θηλυκό, καν σερνικο το βύσμα είναι ίδιοΝα το πετιέται ξαφνικά κι ανδριευει και θεριεύει Και καμακώνει τη θέση με το καμάκι του θράσουςΚι ύστερα λέει ότι για όλα φταίει το γκαζόν που είναι πράσινο και η αστραφτερή κορμοστασιά που σίδερα λυγίζει
Έχει καταντήσει βαρετή αυτή η τακτική. Μόλις πας να σχολιάσεις να διαμαρτυρηθείς για κάτι που είναι προφανές λάθος ή ανήθικο, ή παράτυπο, ή και παράνομο μερικές φορές κατευθείαν η γραμμή άμυνας είναι ο ρατσισμός ο μισογυνισμός και άλλα τέτοια όμορφα. Και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Παρενέργειες της πολιτικής ορθότητας. Εδώ όταν σχολιάστηκε η επιλογή συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού ενός ανθρώπου χωρίς καμία απολύτως ικανότητα και εφόδια ακούσαμε τα χίλια μύρια, τώρα δεν θα τα ακούγαμε.
Επειδή προφανώς (και όχι προφανές) έχω χάσει κάποια επεισόδια, στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιο ήταν το "προφανές λάθος ή ανήθικο, ή παράτυπο, ή και παράνομο" ;Την ύπαρξη της εν λόγω Υπουργού την έμαθα από αυτό το άρθρο, καθώς αφιέρωσα στον ανασχηματισμό απλώς τον χρόνο που του άξιζε, δηλαδή ελαχιστότατο.
Το "προφανές λάθος ή ανήθικο, ή παράτυπο, ή και παράνομο" είναι ότι ένα άτομο με ένα μέτριο ακαδημαϊκά βιογραφικό και άκομη πιο μέτρια επαγγελματική εμπειρία χρίστηκε υπουργός.
μιλαμε για ενα ατομο που πληρωθηκε ως καθαριστρια αλλα δεν δουλεψε ποτε ως τετοια,. αλλα ως εκπροσωπος τυπου ενος βουλευτη. Δεν υπαρχει κατι επιπλεον απο αυτο, παρα τον χαρακτηρισμο κομματικη υπαλληλος.