ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2018 | 13:28

γενεθλια σημερα

και δε χτυπησε ουτε μια φορα το τηλεφωνο. τοσο αδιαφορη τους ειμαι; και δεν εννοω τους φιλους, που με ποναει και αυτο, αλλα τους γονεις μου.
14
 
 
 
 
σχόλια
Εξ.Χρόνια σου πολλά!Μην στενοχωριέσαι για τους γονείς σου.Ξεχνάνε.Η μητέρα μου δεν θυμάται σχεδόν ποτέ τα γενέθλια των παιδιών της.(5) οπότε τι κάνουμε ;...Παίρνουμε εμείς τηλέφωνο και της λέμε να μας χαίρεται.Μην το παίρνεις κι εσύ κατάκαρδα.
Χρόνια σου πολλά και καλά! Αν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά, δώσε χρόνο, ίσως αργότερα συμβεί κάτι ομορφο που δεν το περιμένεις. Αν έχει συμβεί κι άλλες φορές .....τότε ίσως πρέπει να το χωνέψεις σιγά σιγά... πονάει, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτά πρέπει να τα νιώθει και να τα θυμάται ένας γονιός, κι όχι να του τα υπενθυμιζουνε.
Μη στεναχωριέσαι...Οι άνθρωποι σήμερα είναι μόνο για την πα΄ρτη τους. Νομίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω μας. Χρόνια σου πολλά και καλά! Εύχομαι να έχεις υγεία και πολλή αγάπη γύρω σου. Φίλους αληθινούς και να νιώθεις χαρούμενη. Εχεις δικιο για τους γονείς σου αλλά άνθρωποι ειναι κι αυτοί και η καθημερινότητα καμια φορά μας παρασύρει!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ