Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας του Βρανδεμβούργου λόγω του σκανδάλου των ελληνικών αντικαρκινικών φαρμάκων

Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας του Βρανδεμβούργου λόγω του σκανδάλου των ελληνικών αντικαρκινικών φαρμάκων Facebook Twitter
1

Η υπουργός Υγείας του κρατιδίου του Βρανδεμβούργου παραιτήθηκε λόγω του σκανδάλου διάθεσης παράνομων αντικαρκινικών φαρμάκων από την Ελλάδα.

Η Ντιάνα Γκόλτσε, του κόμματος Die Linke (Αριστερά), δήλωσε σήμερα ότι δεν γνώριζε για τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος της φαρμακευτικής εταιρίας Lunapharm, περιλαμβανομένης εκείνης για διάθεση κλεμμένων από την Ελλάδα αντικαρκινικών φαρμάκων.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχές του Βρανδεμβούργου είχαν ενημερωθεί από τις ελληνικές αρχές για τις κατηγορίες ήδη από το 2016, η άδεια της Lunapharm ανακλήθηκε μόνον όταν η υπόθεση αποτέλεσε θέμα τηλεοπτικής έρευνας φέτος.

Ο υπουργός Οικονομικών του Βρανδεμβούργου, Άλμπρεχτ Γκέρμπερ, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια