ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο εκφωνητής και η αλεπού: μια ασυνήθιστη, δυνατή φιλία

1

Ο Zeb Soanes είναι εκφωνητής ειδήσεων στο ραδιόφωνο του BBC. Ένα βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, βρήκε στην πόρτα του μία μικρή αλεπού που είχε τραυματισμένο το ένα του πόδι. 

«Ήταν το πιο όμορφο αλεπουδάκι που είχα δει ποτέ. Έμοιαζε με ζωάκι της Disney», λέει ο εκφωνητής, ο οποίος εκείνο το βράδυ φρόντισε λίγο -όσο τον άφηνε- και τάισε με λίγο ζαμπόν που είχε στο ψυγείο του το τραυματισμένο ζώο. 

Λίγο καιρό μετά, ο μικρός φίλος βρέθηκε ξανά στην πόρτα του, απολύτως υγιής. Και μετά ξανά και ξανά, μέχρι που το ραντεβού τους έγινε σταθερό. Ο Soanes τον βάφτισε Gaspard, επηρεασμένος από ένα παιδικό παραμύθι με πρωταγωνιστή ένα μικρό αλεπουδάκι. Όμως, οι εκπλήξεις στη σχέση τους δεν είχαν τελειώσει. 

Μια μέρα, ο... Gaspard έφτασε στο σπίτι του νεαρού με ένα μωρό του και τότε ο νεαρός διαπίστωσε ότι η μικρή αλεπού ήταν κορίτσι και μάλιστα μαμά, με ευθύνες. 

«Είναι υπέροχο μέσα στην πόλη να έχω μια τέτοια σχέση με μια απολύτως άγρια πλευρά της ζωής. Και ποτέ αυτή τη σχέση δεν τη θεωρώ δεδομένη», λέει με τρυφερότητα ο εκφωνητής. 

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια