ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2018 | 02:15

Ανιαρη ζωή..

Νιώθω ότι δεν έχω σκοπό στη ζωή μου. Κάθε μέρα ξυπνάω, βγαίνω με παρέες,, κοιμάμαι. Τίποτα. Κανένα ενδιαφέρον για την ζωή. Προσπαθώ να κάνω πράγματα, να νιώσω ότι ζω. Είμαι απαθης όμως. Δεν έχω ενέργεια μέσα μου και είμαι 22. Η ηλικία που άλλοι νέοι προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο, έχουν όνειρα, φιλοδοξίες. Τι μου συμβαίνει ? Φταίει άραγε ότι δεν με καλύπτουν οι άνθρωποι γύρω μου; Οτι οι περισσότεροι είναι με ένα κινητό στο χέρι και δεν νοιαζονται για τίποτα πέραν της εικόνας; Μιληστε μου. Είναι μόνο δικιες μου ανησυχίες; τι πρέπει να αλλάξω; Προτείνετε μου βιβλία, να διαβάσω, να καταλάβω τι συμβαίνει. Να κυνηγησω το νόημα αυτής της ανιαρης ζωής. Να βρω την ευτυχία, αν υπάρχει, που υπάρχει ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Σε μια περιοδο που ημουν πολυ πεσμενη ψυχολογικα διαβασα τον πολεμιστη του φωτος του Κοελιο.. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει, μπορεις να βρεις και αποσπασματα του βιβλιου στο youtube για να παρεις μια γευση! Απο εκει και περα για να αισθανομαστε καλα απο την εμπειρια μου, εχω καταλαβει οτι πρεπει να κανουμε πραγματα για τον εαυτο μας.. Ενα γυμναστηριο, ενα αθλημα, κατι που να το κανεις για σενα... που να σου αρεσει και να σε ευχαριστει! Ελπιζω να βοηθησα λιγο!
Ευτυχία, βαριά λέξη, θέλει συντροφικότητα, χρόνο, προσπάθεια. Μιας κι είσαι πιτσιρικάς, βρες σε πρώτη φάση τον έρωτα σ' ένα γλυκό, ζουμερό, παθιάρικο αιδοίο, ερωτεύσου την κάτοχό του, μείνετε μαζί, γνωρίστε βαθιά και με ειλικρίνεια ο ένας την άλλην και κάπως έτσι θα στρώσετε τον δρόμο για την ευτυχία.
Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση φίλε μου,πριν 2 μήνες έγινα 23 και τι να σου πω δεν έχω όρεξη καθόλου παρόλο που έχω την παρεα μου βγαίνω κάθε μέρα περναει η μερα γρηγορα ,δεν ειμαι ευτυχισμένος και δεν με γεμίζει τίποτα.Δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω εφόσον και εγώ νιώθω έτσι,απλά ελπίζω να αλλάξει σύντομα όλο αυτό γιατί ακόμα είμαστε μικροί και είναι μαλάκια να νιώθουμε έτσι από τώρα...Απλα να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος!