ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2018 | 16:45

Θέλω να παντρευτώ.

Δεν εκδηλώνει κανείς ενδιαφέρον που να μου αρέσει. Όσοι μου αρέσουν θέλουν μόνο σεξ κλασικά δεν θέλουν κάτι παραπάνω. Βγήκα με δύο άντρες αρκετές φορές που θέλουν κάτι σοβαρό αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου και ούτε έχουν κάτι να με κερδίσουν σαν προσωπικότητες. Σκέφτομαι να προχωρήσω με έναν από τους δυο αλλά νιώθω ενοχές γιατί αν αποφασίσω να παντρευτώ θα είναι χωρίς καμιά έλξη. Μπορεί το καλό σεξ να σώσει την κατάσταση; Με τον έναν που σκέφτομαι να προχωρήσω έχουμε καταπληκτικό σεξ αλλά μου είναι τελείως αδιάφορος σαν άντρας κατά τα άλλα. Μπορεί να βασιστεί ένας γάμος μόνο σε αυτό; Αυτός είναι 39 έχει καλή σίγουρη δουλειά αυτοκίνητο και σπίτι δικό του μην κράξετε ναι το υπολογίζω φυσικά για γάμο μιλάμε. Είμαστε σε μια ηλικία που αν θέλουμε παιδί πρέπει να κάνουμε σύντομα εγώ είμαι 37. Εκείνος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και με περιποιείται πολύ μπορεί να τον αγαπήσω αργότερα; Μου έχει μιλήσει και για γάμο και έχει πει θα ήθελε ένα παιδί. Δυστυχώς δεν έχει χιούμορ και ενδιαφέροντα αλλά είναι καλός άνθρωπος και νομίζω μπορεί κανείς να βασιστεί πάνω του. Η κολλητή μου λέει να προχωρήσω, στα συν του είναι δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις.Κάθε μέρα μου τηλεφωνεί με βγάζει έξω και γενικά δεν μου χαλάει χατίρι. Δεν είναι τσιγγούνης και αυτό στα συν. Είναι ήρεμος πάντα έχει καλούς τρόπους. Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό μέχρι τώρα ο κύκλος του μιλάει με τα καλύτερα λόγια έχει γενικότερα καλή φήμη. Είναι νοικοκύρης ξέρει και να μαγειρεύει καλά. Είναι πάρα πολλά τα συν απλά δεν μου αρέσει σαν άντρας. Είναι κοντός και αδύνατος καθόλου γεροδεμένος εγώ είμαι 1.68 τσουπωτή και αυτός 1.75. Σε εκείνον αρέσουν οι τσουπωτές εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατοι. Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι σε μεγάλο δίλημμα και τα χρόνια περνάνε. Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο φτάνει όμως αυτό; Όποιος θέλει ας πει τη γνώμη του.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω να κάνει κανέναν από τους 2 σας καλά ένας τέτοιος συμβιβασμός...ζήστε,κάντε πράγματα μαζί κι αν δεν μπορεί να σας βγει κάτι αφήστε το και ψάξτε κάτι άλλο...
Άπαξ κι έχεις την παραμικρή αμφιβολία καλύτερα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για κάτι τόσο καθοριστικό στη ζωή σου όπως ο γάμος κι η δημιουργία οικογένειας, όσο κι αν το λαχταράς και νιώθεις ότι το ηλικιακό σου όριο οδεύει προς τη λήξη του. Θα σε συμβούλευα να του προτείνεις μερική συγκατοίκηση, δηλαδή να μένεις κάποιες μέρες της εβδομάδας σπίτι του να γνωριστείτε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά. Μόνο έτσι θα διαπιστώσεις αν είναι όντως τόσο κελεπούρι όσο δείχνει κι αν το μόνο του "μειονέκτημα" είναι η εμφάνισή του. Μη βασίζεσαι στο πώς σου φέρεται στις εξόδους σας, ούτε καν στα κολακευτικά λόγια των φίλων του, το τι άνθρωπος είναι πραγματικά θα το καταλάβεις μόνο αν τον συναναστραφείς στην καθημερινότητά του. Κι από κει και πέρα κρίνεις αν είσαι όντως διατεθειμένη να συμβιβαστείς σε έναν τέτοιο γάμο για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Εδώ πέρα το σεξ δεν κράταει μία απλή σχέση μερικές φορές θα κρατήσει έναν γάμο νομίζεις? Το πράγμα θα μπορούσε να προχωρήσει τώρα αν τον αγαπούσες πριν απ το γάμο όχι να περιμένεις να σου ρθει χαχ..δεν είναι ο γάμος παίξε γέλασε είναι σοβαρή απόφαση και πρέπει να βασίζεται σε αμοιβαία αγάπη..
κοπελιά είχα γνωρίσει μια σαν κι εσένα, βγήκαμε ραντεβού μετρήσαμε τις περιουσίες μας , πλήρωσα τα ποτά μας και εξαφανίστηκα (λίγο δύσκολο αυτο τεχνικά αλλα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω).
Δεν είναι θέμα να πει ο καθένας τη γνώμη του εδώ πέρα αλλά να το καταλάβεις από μόνη σου. Είσαι και σε δίλημμα κιόλας... Το έχεις χάσει εντελώς το παιχνίδι. Είσαι απλά σαν τους περισσότερους, συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σου αρέσει, με κάτι που θα καταλήξεις μίζερη και δυστυχισμένη. Δεν ΘΕΛΕΙΣ να παντρευτείς, απλά θέλεις για να το θέλεις, λόγω στερεοτύπων; πιέσεων; επειδή περνάει ο χρόνος και είναι μόδα; Δεν ξέρω τι αλλά κάτι κρύβεται από πίσω. Ο άνθρωπος πρώτα βρίσκει τον άνθρωπο που τον ελκύει και τον συμπληρώνει και έπειτα αποφασίζει αν θέλει να τον παντρευτεί και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί του.
Εγώ θα έλεγα να τον αφήσεις στην ησυχία του,πρώτα απ' όλα δεν του αξίζεις. Από εκεί και πέρα μιλάς και για παιδί..;Τι φταίει αυτό όταν θα βγάλεις τα κόμπλεξ σου απέναντι στον πατέρα του, πιθανόν θα χωρισετε κτλ;Ελπίζω να πάρει σύντομα χαμπάρι και να σωθεί ο άνθρωπος. Σόρι που στα χώνω, αλλά αυτή την εντύπωση δίνεις..Πως απλά βολευεσαι για να παντρευτείς και να σπιτωθεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ