Update: Ελεύθερος αφέθηκε ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος

Update: Ελεύθερος αφέθηκε ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος Facebook Twitter
2
19:48Update

Ελεύθερος αφέθηκε πριν λίγο ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος, για οφειλές της εταιρίας Ashley & Holmes προς το ΙΚΑ, ύψους 242.000 ευρώ μετά την προσκόμιση εγγράφων από τα οποία προκύπτει ότι η εταιρία Ashley & Holmes έχει εκχωρήσει στο ΙΚΑ χρηματικά ποσά που της χρωστούν έως σήμερα ιδιώτες και το Δημόσιο.

14:35Πρώτη καταχώρηση

Για χρέη προς το δημόσιο συνελήφθη ο γνωστός διαφημιστής και ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας Ashley and Holmes, Μάκης Σεριάτος. Κατηγορείται ότι δεν έχει καταβάλει οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 242.000 ευρώ για το έτος 2011. Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

INFLUENCER ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΟΥΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας ο influencer μοτοσικλετιστής που ανεβάζει επικίνδυνα βίντεο στα social

O συγκεκριμένος οδηγός που αψηφά τον κίνδυνο για την ίδια του του ζωή αλλά και άλλους οδηγούς, έχει καταγραφεί να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μεγάλες λεωφόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια