ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2018 | 04:52

Δεν μπορώ να τελειώσω...

Καλησπέρα σε όλους. Διανύω το 17ο ετοςτης ηλικίας μου και έχω ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να τελειώσω, δεν έχω τελειώσει ποτέ μου.. (μόνος μου εννοώ γιατί δεν είμαι σεξουαλικα ενεργός ακομα..) Έχω καλή στύση, ικανοποιητικό μέγεθος peους και κανονική διάρκεια.. Αν και δεν aunanιζομαι συχνά λόγω έλλειψης ιδιωτικού χώρου, μικρού σπιτιού δηλαδη όσες φορές το κάνω δεν τελειώνω. Ούτε μια φορά. Ξέρει κανείς που μπορεί να ωφειλεται; Στην διατροφή μου; Στο ότι παλαιότερα είχα φάει αρκετά χτυπήματα στην ευαίσθητη περιοχή; Σε κάτι άλλο; Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω για να αντιμετωπίστει; Είχα μια φίλη που λόγω διατροφής δεν είχε περίοδο μέχρι τα τέλη της εφηβείας και της ήρθε τότε. Μήπως ισχύει κάτι παρόμοιο και σε μένα..; Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν για αυτό ούτε σε φίλο, ούτε στην αδερφή μου, ούτε στην οικογένεια ή γνωστό γιατί είναι πολύ άβολο αλλά νιώθω ότι είναι καλύτερα να το βγάλω από μέσα μου αν και ίσως να είναι τελικα χειρότερα που το γράφω εδώ. Αν κάποιος έχει να κάποια γνώμη να τη πει. Ευχαριστώ πολύ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως επειδη νιώθεις πως ακόμα και όταν λείπουν από το σπίτι καποιος θα έρθει οπότε το άγχος δεν σε αφήνει να τελειώσεις. Θα σου προτείνω ομως, αφού προσπαθήσεις να αποβάλλεις το ενδεχόμενο άγχος - πίεση κτλ να επισκεφτείς έναν ουρολόγο-ανδρολογο για να είσαι σίγουρος πως τα αίτια δεν είναι παθολογικα.
Μήπως επειδή δεν έχεις ιδιωτικό χώρο όπως λες δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις αρκετά; Μερικοί είμαστε αναίσθητοι και μπορούμε να τελειώσουμε με τη γιαγιά μας στη διπλανή πολυθρόνα να βλέπει Τούρκικα, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Επίσης σίγουρα ξέρεις να τον παίζεις σωστά; Με το καλό χέρι γίνεται συνήθως και ακολουθώντας τη φυσική κλίση του πέους. Έχεις παρακολουθήσει κανένα βίντεο να δεις πως το κάνουν οι άλλοι; Περίοδος δε θα σου έρθει ποτέ οπότε μη σε απασχολεί αυτό.