ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2018 | 13:38

30 χρονων και μονος για αρκετο καιρο.

Καλησπερα σας αγαπητοι αναγνωστες.Θα μπω κατευθειαν στο θεμα, 30 χρονων και εδω και αρκετο καιρο ειμαι μονος μου.Συγκεκριμενα ειμαι 5 χρονια μονος μου.Οι σχεσεις μου ειναι περιορισμενες οποτε οπως καταλαβαινετε ακομα και στον ερωτικο τομεα για 30 χρονων δεν πολλες. Να πω μερικα πραγματα για τον εαυτο μου.1)Ειμαι ντροπαλος2)Προσπαθω να ειμαι κοινωνικος οσο πιο πολυ μπορω3)Εχω τρακ με τις γυναικες4)Ειμαι ρομαντικος5)Ειμαι υπομονετικος με τους ανθρωπους(οσο μπορω γιατι εχω και εγω τα ορια μου) Επειδη δεν θελω να λεω μονο τα καλα πραγματα για τον εαυτο για αυτο θα πω και μερικα αρνητικα για μενα.1)Ειμαι αγχωδης2)Ντρεπομαι να κοιταξω κοπελα στα ματια3)Γκρινιαζω ΚΑΜΙΑ φορα οταν τα πραγματα δε γινονται οπως θα ηθελα να γινονται4)Οταν θυμωνω(εκτος εαυτου που λεμε :P) γινομαι εγωιστης και θελω να περναει παντα το δικο μου. Καθε φορα που βγαινω εξω αντικριζω γυναικες που κοιταζουν με υπεροπτικο υφος(δοξα το θεο δεν εχει συμβει σε μενα)και καθε φορα που ενας απο την παρεα μου κανει την κινηση να φερει καποια κοπελα σε μας συνηθως του την λενε με ασχημο τροπο.Να σημειωσω πως δεν πιστευως οτι ολες οι γυναικες ειναι ετσι.Διοτι οπως υπαρχουν κακες γυναικες υπαρχουν και καλες.Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.Δεν νομιζω οτι ζηταω πολλα πραγματα παρα μονο να φτιαξω τη ζωη μου. Προσεχω τον εαυτο μου και ντυνομαι πολυ ομορφα αλλα ουτε και αυτο πετυχαινει διοτι υπαρχουν αρκετες που εχουν βαλει τον πηχη ψηλα και δεν σου δινουν την ευκαιρια να τις γνωρισεις.Μετα απο κατι τετοιες γυναικες ακουμε τις φρασεις"δεν υπαρχουν αντρες πια".Ομως μονο εμεις φταιμε?Οταν κανουμε μια κινηση και δεν μας προσεχουν και μας ειρωνευονται και μας περιφρονουν , τι να κανουμε?Θα ηθελα τη βοηθεια σας γραφοντας τη γνωμη σας και θα παρακαλουσα πολυ να ειναι ευγενικα τα σχολια.Ευχαριστω εκ των προτερων.Σας ευχομαι μια καλη και δημιουργικη μερα.
19
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως, παρ ότι κάποιοι λένε δεν υπάρχει συνταγή, συνταγή υπάρχει και είναι πάγια:Βελτίωση αυτοπεποίθησης λέγεται.Και για την αρχική φάση μιας γνωριμίας, η αυτοπεποίθηση τροφοδοτείται κυρίως από την άποψή μας για την εμφάνισή μας (αν σε θεωρείς αρκετά εμφανίσιμο κολώνες δυσκολότερα).Για αυτό, κατά σειρά:Α. βρες χρόνο για γυμναστική (δεν ξέρω αν γυμνάζεσαι)Β. ασχολείσου λίγο πιο εμπεριστατωμένα με τον ρουγχισμό σου (ρούχα που να σε αναδεικνύουν, όχι κάτι ξεχωριστό ή ακριβό απαραίτητα, απλά μοντέρνο).
Ξεκίνα να τα μαζεύεις για Άγιο Όρος φιλαράκο γιατί δε σε βλέπω να πηδάς. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή. Προσανατολίσου σε άλλης γης κολασμένης γυναίκες. Με τις εδώ δεν έχεις καμία ελπίδα.
"Καθε φορα που βγαινω εξω αντικριζω γυναικες που κοιταζουν με υπεροπτικο υφος...και καθε φορα που ενας απο την παρεα μου κανει την κινηση να φερει καποια κοπελα σε μας συνηθως του την λενε με ασχημο τροπο......διοτι υπαρχουν αρκετες που εχουν βαλει τον πηχη ψηλα και δεν σου δινουν την ευκαιρια να τις γνωρισεις.Μετα απο κατι τετοιες γυναικες ακουμε τις φρασεις"δεν υπαρχουν αντρες πια".Ομως μονο εμεις φταιμε?Οταν κανουμε μια κινηση και δεν μας προσεχουν και μας ειρωνευονται και μας περιφρονουν , τι να κανουμε?"+1 :)
Αν επί 5 χρόνια προσπαθείς να βρεις κοπέλα και δεν τα έχεις καταφέρει τότε κάτι κάνεις λάθος ή απευθύνεσαι σε λάθος γυναίκες. Μην ρίχνεις το φταίξιμο σε όσες δεν σε προσέχουν. Επειδή από τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου μου φαίνεται οτι αυτοχαρακτηρίζεσαι καλό και ντροπαλό παιδί δεν σημαίνει οτι οσες σε γνωρίζουν υποχρεούνται να σου δώσουν μια ευκαιρία.Αντί να κατηγορείς τις γυναίκες που δεν σε προσέχουν σκέψουν τι κάνεις εσύ λάθος. Αν λες πχ οτι δεν τις κοιτάς στα μάτια πως περιμένεις να θέλουν να κάνουν κάτι μαζί σου; Λες πως δεν είσαι όμορφος, μήπως οι γυναίκες που προσεγγίζεις είναι πολύ όμορφες; Και στοχεύεις μόνο σε αυτές; Μήπως δεν πλησιάζεις κοπέλες που είναι κανονικές και ίσως δεν έχουν το τέλειο σώμα; Αν πχ εγώ ήθελα μόνο μοντέλα για συντρόφους και δεν έκανα υποχωρήσεις δεν νομιζω να έβρισκα σύντροφο
Είσαι πολυ γλυκός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη οτι Θα βρεις κάποια που θα σου ταιριάζει και θα ξεπεράσεις τα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Φιλική συμβουλή, μην δίνεις τοση σημασία στο πως σε βλέπουν οι αλλοι. Κάνε τη ζωή σου, μιλα για ανώδυνα θέματα και πιο φιλικά-χαλαρά με τις κοπέλες και οκα θα έρθουν. Και να σου πω και κάτι, αν καποια είναι αγενής, πεστης το! Κανονικά. Θα δεις οτι θα κομπλαρει αυτη στο τέλος!
Εγώ είμαι εχω τον άνθρωπό μου και το παιδί μου. Επειδή απευθυνόμαστε σε κάποιον με συμπάθεια και καλοσύνη δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δέσουμε το γλυκό.
Προσωπικά πιστεύω ανέκαθεν ότι δεν υπάρχει ''συνταγή''. Θα σου πούνε κάποιοι:''πρόσεξε την εμφάνισή σου''. Μεταξύ μας, δεν έχεις δει ελεεινούς λέτσους να κυκλοφορούν με μία χαρά κοπέλες;Θα σου πούνε κάποιοι άλλοι: ''πρόσεξε τη συμπεριφορά σου''. Πάλι μεταξύ μας, δεν έχεις δει ποτέ σου τίποτε ακοινώνητα ζώα ομοίως να κυκλοφορούν με μία χαρά κοπέλες;Γνώμη μου: μη σου γίνεται απλά έμμονη ιδέα, να είσαι ο εαυτός σου. Για αυτό που είσαι θα σε θελήσει κάποια, για τίποτε διαφορετικό.
Ξεκινα και στελνε μυνήματα σε όποια σου αρέσει,άμα δεις πως σου μιλάει ωραία και ενδιαφέρεται προχώρα,αλλιώς ψάχνεις για την επόμενη.Καλυτερα να φας 10 άκυρα αλλά να βρεις 1 τελικα που να ενδιαφερεται πάρα να περιμένεις απλά μέχρι να κάνει κάποια κίνηση.
*Ο Σκεπτικαλ!!!Δεν του είπα να την πέφτει σαν λιγουρης σε όποια βρει και να παρακααεί.Απλα να μιλάει σε όποια του αρέσει για να βλέπει αντιδράσεις και αν ενδιαφέρονται.Πανω απο όλα αξιοπρέπεια και μετά όλα τα άλλα,αυτό εννοείτε,αλλιώς μια ζωή θα σε χειρίζονται όπως θέλουν.
30 χρονών με μυαλό 15 χρονών" 4)Οταν θυμωνω(εκτος εαυτου που λεμε :P) γινομαι εγωιστης και θελω να περναει παντα το δικο μου."Κάτσε μόνος σου μέχρι να λύσεις τουλαχιστον αυτό
Πολύ αυστηρό σε βρίσκω φίλε μου.Λεει απλά όταν θυμώνει θέλει να περνάει το δικό του όχι πως είναι ετσι γενικα.Οι περισσότεροι πιστεύω όταν θυμώνουμε και μας νευριαζουν γινομαστε παραπάνω εγωιστές και δεν κάνουμε εύκολα πίσω.